Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal només va guanyar quatre dels díhuit partits al camp del Reial Betis El Villarreal només va guanyar quatre dels díhuit partits al camp del Reial Betis

- 4 Abril, 2019 -

El conjunt de Javi Calleja ja prepara la cita del diumenge que serà l'últim partit de la jornada 31, que donarà inici a les... El Villarreal només va guanyar quatre dels díhuit partits al camp del Reial Betis

Un Betis-Villarreal s’ha donat en díhuit ocasions en l’emblemàtic Benito Villamarín, de Sevilla. El saldo d’aquests precedents és de clar signe verd-i-blanc: nou triomfs, cinc empats i quatre victòries per al conjunt vila-realenc. Catorze d’aqueixos precedents es van disputar en Primera Divisió, tres en Segona i un en la Copa del Rei. La temporada passada, la 2016-17 el Betis es va imposar per la mínima 2-1, en duel disputat el 3 de febrer de 2018.Vidres-banner-de-256X256

El d’aquest cap setmana es jugarà el diumenge a les 20.45 hores i serà la trobada que tancarà la jornada 31 del calendari de lliga. En la memòria queda l’últim precedent de lliga que va acabar amb mínima derrota per al Villarreal. El debutant Loren Morón va anotar els do gols per als sevillans. Els grocs van jugar amb deu futbolistes des del minut 30 per l’expulsió del central Daniele Bonera.

En el tram final del duel, el davanter colombià del ‘Submarí’ groc, Carlos Bacca, va anotar el gol del Villarreal que va significar el 2-1 definitiu. Abans de marcar, l’atacant ‘cafeter’ havia estavellat una pilota en el travesser de la porteria verd-i-blanca. El conjunt vila-realenc va formar en aqueixa trobada amb Sergio Asenjo, Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Samu Castillejo (Javi Fuego), Rodri, Trigueros (Dennis Cheryshev), Pablo Fornals, Enes Ünal (Álvaro) i Carlos Bacca.

A tot això, l’última victòria del Villarreal en Primera en el camp del Betis va ser en la jornada 30 de la campanya 2016-17 quan es va imposar per 0-1 amb una miqueta d’Adrián López poc després d’arrancar la segona part.