Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Schalke 04 va acabar amb la condició d’invicte del Villarreal en pretemporada (3-1) El Schalke 04 va acabar amb la condició d’invicte del Villarreal en pretemporada (3-1)

- 2 Agost, 2019 -

L'equip de Calleja va tindre el 2-2 en diverses ocasions, però no va tindre les idees clares en els metres finals i al final... El Schalke 04 va acabar amb la condició d’invicte del Villarreal en pretemporada (3-1)

El Villarreal va encaixar la primera derrota de temporada després de perdre enfront del Schalke 04. El partit es va decidir en la segona part quan els alemanys van imposar la seua llei. El ‘Submarí’ va estar bé en els minuts que Santi Cazorla va estar fluid. Es va poder haver empatat, però no va arribar. Amb els canvis l’equip de Javi Calleja es va marcir i va acabar caient derrotat.

En l’inici, el Villarreal va formar amb Andrés Fernández en la porteria, amb Raúl Albiol i Pau Torres, en l’eix de la defensa, i amb Mario Gaspar i Xavi Quintillá, en els laterals. En el centre del camp es va estrenar Zambo Anguissa, pivote defensiu. En el mitjà, Santi Cazorla i Moi Gómez. Vicente Iborra d’enganxament, per darrere de la golejadora dupla en atac: Carlos Bacca i Gerard Moreno.

Els alemanys van marcar primer

El primer temps va acabar amb taules: 1-1. Els grocs van tocar, van grapejar bé la pilota, van intentar fer mal per les bandes amb Moi Gómez i Iborra, però en el minut 20 va arribar el 0-1. Kenny va tocar per a Boujellab, qui va anticipar a tota la defensa ‘grogueta’ i va ingressar a l’àrea. Davant l’eixida d’Andrés Fernández va realitzar una passada al mitjà per a Burgstaller i aquest va definir bé.

Moi Gómez lluita una pilota amb un jugador de l’esquadra alemanya. FOTO: SCHALKE O4

Els alemanys van poder incrementar la renda, però Raúl Albiol va traure sota els pals. Malament rebuig del porter murcià i la pilota que li va quedar servida a Boujellab. Passada per a Raman, qui, amb l’arc lliure, va disparar. No obstant això, va aparéixer Raúl per a salvar al ‘submarí’.

Vicente Iborra va signar l’empat

L’empat va pujar en el marcador superada la mitja hora de joc. En el minut 35. Santi Cazorla va anticipar el rebot i la va punxar per a Vicente Iborra. Només, dins de l’àrea, el jugador més determinant de l’equip va aconseguir batre al porter per a establir l’empat, amb el qual es va arribar al descans.

El segon temps va arrancar sense canvis i amb urpada alemanya. Només es portaven disputats quatre minuts quan van fer el 2-1. Nova transició ràpida del Schalke 04 que sorprén el Villarreal. Harit va manejar la pilota des de meitat de pista i va obrir per a Boujellab. Bona rematada creuada que venç a Andrés.

El central Pau Francisco Torres avança amb la pilota als peus. FOTO: SCHALKE 04

En el minut 70 el tècnic Javi Calleja va realitzar tres canvis. Ingressen Funes Mori, Jaume Costa i Dani Raba que van substituir a Raúl Albiol, Xavi Quintillá i Carlos Bacca. Per part seua, Toko Ekambi va malgastar un mà a mà després d’un bon enorme passada de Gerard, que haguera significat l’empat. Cinc minuts després Santi Cazorla i Iborra van deixar els seus llocs Manu Morlanes i Manu Trigueros.

Sentència a pilota parada

El 3-1 va ser el gol que va sentenciar el partit, en el minut 86. Va arribar a pilota parada. Possiblement va poder haver fet una mica més el porter murcià que degué pensar que la pilota s’anava fora, però la veritat és que Oczipka va colar el cuir per l’esquadra i al fons de la xarxa. I ací va acabar la història d’aquest partit.

El dimecres partit en el camp de La Nucia, rival recentment ascendit a Segona Divisió B. Serà la trobada de presentació de l’equip alacantí davant la seua afició.