Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal exhibeix un gran poder de joc i de definició  davant el Celta en Balaidos (0-4) El Villarreal exhibeix un gran poder de joc i de definició  davant el Celta en Balaidos (0-4)

- 8 Gener, 2021 -

Els gols van portar el segell de Gerard Moreno, Moi Gómez, Dani Parejo i Fer Niño, tots en la primera part El Villarreal exhibeix un gran poder de joc i de definició  davant el Celta en Balaidos (0-4)

Els gols van portar el segell de Gerard Moreno, Moi Gómez, Dani Parejo i Fer Niño, tots en la primera part

El Villarreal CF va superar al RC Celta de Vigo (0-4) en un gran partit de l’equip d’Unai Emery, que va fer un vertader recital de bon futbol en Balaídos. El conjunt groc va golejar al seu rival gràcies als gols de Gerard, Moi Gómez, Dani Parejo i Fer Niño. Amb la victòria, el Submarí s’aferma en la pugna pels llocs europeus.

Unai Emery va apostar per un onze inicial molt recognoscible en Balaídos. Com a principal novetat, Étienne Capoue va sumar la seua primera titularitat en LaLiga, després d’haver debutat com a groc dimarts passat en el encontre coper davant el Zamora CF.

El Villarreal va iniciar el partit amb molt d’ímpetu i ganes d’emportar-se la victòria en Balaídos. Cinc minuts li van bastar a l’equip d’Unai Emery per a avançar-se en el marcador. Gerard Moreno va superar a Rubén amb un tret ras, després de rebre una meravellosa assistència a l’espai de Dani Parejo, que va recuperar la pilota i va cedir ràpidament perquè el ‘pichichi’ de LaLiga anotara el seu desé gol aquesta temporada.

L’inici del Submarí havia sigut excel·lent. Abans d’aconseguir el primer quart d’hora de partit, els grocs ja havien convertit el segon gol. Aquesta vegada, obra de Moi Gómez, que va rematar de primeres un centre de Manu Trigueros. El talaverà va aprofitar un error rival en l’eixida de pilota i va cedir al migcampista de Rojales perquè posara terra pel mig en el marcador.

La festa ‘grogueta’ no cessava en Balaídos. En el minut 19, el Villarreal va signar el tercer per mediació de Dani Parejo. El migcampista madrileny va executar un lliure directe lateral que va sorprendre la saga celeste i va acabar colant-se netament en la porteria local.

Les oportunitats grogues se succeïen davant un Celta que presenciava impotent el vendaval de futbol de l’equip d’Unai Emery. Enmig d’aquesta voràgine futbolística, va arribar el quart gol de la nit. En aquesta ocasió va ser Fer Niño el que, a la mitja hora de partit, va connectar una gran assistència de Gerard Moreno i va superar amb molta categoria a Rubén Blanco.

Amb 0-4 en el lluminós va finalitzar el primer període, en el qual el Villarreal va donar una vertadera exhibició. Una oda al bon futbol de l’equip d’Unai Emery.

La segona meitat va ser molt diferent a la seua predecessora. El Submarí va continuar dominant el partit sobre la base de la seua possessió. Les transicions ràpides van donar pas a llargues circulacions de pilota. A partir del minut 65, Emery va moure la banqueta i va repartir minuts a futbolistes com Yeremy, Chukwueze, Bacca, J. Costa i Coquelin.

Finalment, el Villarreal va sumar els tres punts i es va adjudicar una gran victòria en la seua visita a Balaídos. El Submarí tornarà a competir el pròxim cap de setmana davant el CD Tenerife en els setzens de final de la Copa del Rei (horari per confirmar).

Fitxa tècnica:

-0- Celta: Rubén Blanco; Hugo Mallo, Murillo, Néstor, L. Olaza; Fran Beltrán (Alfonso, m. 72), Okay, Denis Suárez, Baeza (Holsgrove, m. 45); Brais Méndez i S. Mina.

-4- Villarreal: S. Asenjo; R. Peña, R. Albiol, Pau, A. Pedraza (J. Costa, m. 85); Capoue (Chukwueze, m. 65), M. Trigueros (Coquelin, m. 85), Dani Parejo; Gerard, F. Niño (Yeremy, m. 65) i Moi Gómez (Bacca, m. 78).

Gols: 0-1. Min. 5: Gerard. 0-2. Min. 14: Moi Gómez. 0-3. Min. 19: Parejo. 0-4. Min. 30: Fer Niño.

Àrbitre: Estrada Fernández (Comité català). Va amonestar al local Brais Méndez.

Incidències: Estadi de Balaídos. Es va guardar un minut de silenci en memòria de l’exjugador del RC Celta, José Carlos Silveira Braga, recentment mort.