Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B mereix molt més front al Cornellà, però perd a l’últim minut (1-0) El Villarreal B mereix molt més front al Cornellà, però perd a l’últim minut (1-0)

- 22 Agost, 2016 -

El filial va tindre algunes ocasions per avançar-se en el marcador, pero Marcos va estar molt inspirat El Villarreal B mereix molt més front al Cornellà, però perd a l’últim minut (1-0)

No va poder ser. El Villarreal B va tornar de buit en el seu debut de lliga enfront de la UE Cornellà (1-0) en un xoc on els grocs, malgrat la seua competitivitat i capacitat de treball, van caure derrotats amb un gol de Xavi Puerto en l’últim minut del temps reglamentari. El conjunt de Paco López va disposar de bones oportunitats i va dominar el xoc en bona part del joc, però l’encert dels verds en una pilota dividida va donar al trast amb el treball del filial.

Encara que els locals van eixir en tromba en els primers minuts, el filial va saber contenir l’espenta inicial del Cornellà fins al punt de disposar d’una claríssima oportunitat de Carlos Martínez a passada de Larrea, però la defensa local va rectificar en l’últim moment i va evitar el 0-1. Conforme passaven els minuts, la lluita va passar al centre del camp i els grocs es van fer amb la pilota, encara que sense clares aproximacions a l’àrea dels barcelonins.

El guió es va mantenir en la segona part, amb un filial que treia la pilota des d’arrere i un Cornellà que cercava robar i eixir amb perill. Amb prou faenes a uns segons del final i en una pilota lateral, Xavi Port aprofitava una pilota dividida per a avançar als locals i posar un dolorós i immerescut 1-0 en el marcador. El Villarreal B ho va intentar aleshores a la desesperada, encara que ja sense temps per a reaccionar.

Fitxa tècnica:

• UE Cornellà: Marcos Pérez; Pere Martínez, Lucas Gafarot, Borja López, Lulu Rodríguez, David García (Sergio Gómez, 57’), Pep Caballé, Uche Derima, Enric Gallego (Jaume Batista, 87’), Abraham i Antonio Pelegrín (Xavi Puerto, 71’).
  • Villarreal CF B: Ander Cantero; Felipe Alfonso (Raba, 73’), Marcos Mauro, Edgar Ié, Peris; Cantalapiedra, Larrea, Ramiro Guerra (Chuca, 80’), Pau Francisco; Carlos Martínez (Darío Poveda, 84’) i Carlos López.
  • Gol: 1-0, min. 89: Xavi Puerto.
  • Àrbitre: Santiago Barón Aceitón. Va amonestar a Peris, Marcos Mauro i Cantalapiedra per part del Villarreal B i a Enric Gallego, David García i Uche per part del Cornellà.