Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal es pega en enèsima patacada de la temporada davant Las Palmas a l’Estadi Gran Canaria (3-0) El Villarreal es pega en enèsima patacada de la temporada davant Las Palmas a l’Estadi Gran Canaria (3-0)

- 13 Gener, 2024 -

El Villarreal va caure derrotat en la seua visita a les Illes Canàries. Kirian per partida doble i Herzog van sentenciar al conjunt groguet... El Villarreal es pega en enèsima patacada de la temporada davant Las Palmas a l’Estadi Gran Canaria (3-0)

L’equip de Marcelino Garcia Toral no va ser capaç de anotar cap de les ocasions que va crear al terreny canari

En l’Estadio de Gran Canaria es veien les cares dos equips en dinàmiques similars. La UD Las Palmas, després de perdre en la seua estrena de 2024 davant el FC Barcelona (1-2) i caure eliminat de la Copa enfront del Tenerife (2-0), rebia a un Villarreal que no va poder guanyar al Valencia en el seu primer partit de l’any (3-1) i que tampoc va superar els setzens del torneig del ‘K.O’. En esta situació, tots dos conjunts buscarien la victòria per a trencar la dinàmica negativa i allunyar-se, encara més, de la zona de perill.

El Villarreal va esperar en camp propi a una UD Las Palmas que es va fer amb el control de la pilota durant els primers minuts del partit. El conjunt canari va anar creixent en el partit i en el minut 10 una combinació dins de l’àrea entre Moleiro i Kirian es convertia en el primer gol del partit.

Deu minuts més tard, Morales disposava d’una gran ocasió per a empatar el partit després de situar-se mà a mà davant Álvaro Vallés, encara que el davanter groguet, una cosa escorada, enviava la pilota per damunt del travesser.

El Submarí Groc, hui amb el seu segon equipament roig, continuava buscant l’empat. Morales, en tres quarts de camp, filtrava una pilota per a Gerard Moreno que dins de l’àrea es perfilava i disparava amb la seua cama esquerra una pilota que tocava el pal i es perdia per línia de fons.

L’ocasió més clara del Villarreal en la primera part arribaria a pilota parada en el minut 35. Parejo, en una posició centrada i pròxima a la mitja lluna de l’àrea, s’atrevia amb un llançament directe i només el travesser evitava que eixe intent es convertira en l’empat a un.

Tan sols dos minuts després, Comesaña, astut, treia ràpidament una falta en llarg a l’esquena de la defensa on apareixia Gerard Moreno que, al mà a mà, no va poder batre a Vallés.

Al final dels primers 45 minuts, malgrat la insistència, el conjunt de Marcelino García Toral marxava per davall en el marcador.

La segona part no començava de la millor forma per als interessos del Villarreal. Herzog feia el 2-0 en el minut 51 després de rematar un córner botat per Sandro.

Marcelino reaccionava i introduïa a Sorloth i Kiko Femenía en el lloc de Morales i Altimira per a donar un canvi d’aires a l’equip, que no havia eixit bé al partit en el seu segon acte.

En l’hora de partit, Ilias Akhomach s’atrevia amb un tret llunyà ajustat al pal que repel·lia Álex Vallés.

La UD Las Palmas aprofitaria un contraatac per a, de nou a través de Kirian, fer un nou gol. El Villarreal perdia per 3-0 en el minut 64 de partit.

El Villarreal va continuar buscant la porteria local, però no va ser capaç de retallar distàncies i finalment queia derrotat per 3-0 en l’Estadio de Gran Canaria.

UD Las Palmas: A. Vallés; Álex Suárez, Herzog, Mika Marmol, Cardona; M. Haddadi (min. 86, Iñaki), Javi Muñoz, Perrone, Kirian (min. 86, M. Cardona), A. Moleiro (min. 60, Marvin); Sandro.

Villarreal CF: Jörgensen; A. Alti (min. 56, Kiko F.), E. Bailly, J. Cuenca, A. Pedraza (min. 68, Alberto M.); Álex B. (min. 75, M. Trigueros), Parejo, Comesaña (min. 68, Coquelin), I. Akhomach; Gerard i A. J. Morales (min. 56, Sorloth).

Gols: 1-0. Min. 8: Kirian. 2-0. Min. 51: Herzog. 3-0. Min. 64: Kirian.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comité Gallec). Va amonestar als locals Álex Suárez, Javi Muñoz, Herzog i S. Cardona i als visitants A. Alti, Álex B. i E. Bailly.

Incidències: Partit entre la UD Las Palmas i el Villarreal CF corresponent a la jornada 20 de LALIGA 2023/24 celebrat en l’Estadio de Gran Canaria.

Parla Marcelino García Toral

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la derrota (3-0) davant la UD Las Palmas. Estes han sigut les declaracions més destacades de la seua intervenció:

Valoració del partit

“En el primer temps vam estar prop de reposar-nos del seu primer gol, però no vam poder fer-ho. En la segona part ens fan molt prompte el segon gol i en una contra el tercer. Crec que hui ells han sigut molt eficaços en les àrees i nosaltres no”.

Situació de l’equip

“Estem així perquè sumem molt poc. Queden 18 partits i cal pensar en el següent. No hem d’estar espantats. Hem de ser més eficaços en la nostra àrea i, a través d’una actitud positiva, continuar treballant. Confie en estos futbolistes i traurem això avance”.