Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Vila-real pateix i necessita la pròrroga per a superar al Zamora en la Copa del Rei (1-2) El Vila-real pateix i necessita la pròrroga per a superar al Zamora en la Copa del Rei (1-2)

- 22 Novembre, 2023 -

Amb un gol de Morale es va aconseguir forçar la pròrroga i altre del madrileny en la prórroga del duel al Ruta de la... El Vila-real pateix i necessita la pròrroga per a superar al Zamora en la Copa del Rei (1-2)

Amb un gol de Morales es va aconseguir forçar la pròrroga i en el temps d’afegit el propi davanter madrileny li va donar la passada per a la tercera ronda

L’era Marcelino arranca amb una patida remuntada. El Villarreal va necessitar la pròrroga per a superar al Zamora CF en la segona eliminatòria de la Copa del Rei gràcies als dos gols de Morales en el primer partit del tècnic asturià en el seu retorn a la banqueta del Submarí (1-2). El conjunt local, atrinxerat en el seu camp al llarg de tot el partit, s’havia avançat per mitjà de Etxaburu en una jugada a pilota parada.

El xoc es va disputar de manera avançada a la resta d’aquesta ronda del ‘torneig del KO’. El motiu és que el Submarí va ajornar en el seu moment el partit d’UEFA Europa League davant el Maccabi Haifa i aquest es durà a terme el dimecres 6 de desembre, setmana en la qual es disputaran els altres duels copers.

Les nombroses baixes per lesió i per compromisos internacionals no van ser impediment perquè es vera un Villarreal molt ficat des de l’inici del xoc. El domini groc va ser total des del minut un. Això sí, al Villarreal li costava crear clares ocasions de gol degut a l’ordenada i poblada defensa del Zamora, segon classificat del seu grup en Segona RFEF i que havia aconseguit mantindre la seua porteria a zero en 10 partits des que arrancara la temporada. La millor oportunitat del primer acte va ser un llançament de falta de Parejo que es va anar alt per molt poc.

Ja en la segona meitat, Marcelino va introduir dos canvis. Baena i Foyth, que tornava després de superar la seua lesió al igual que Pedraza, van entrar al camp. Sorprenentment, el Zamora va aconseguir avançar-se en el marcador amb una cabotada de Etxaburu després del servei d’una falta lateral (1-0, m. 48).

Més fusta. Quan es complia l’hora de joc, Marcelino va decidir que Gerard Moreno i Capoue entraren al camp a la recerca de la remuntada. Just abans, Baena va fregar el gol amb una xut llunyà que va obligar a Fermín a realitzar una magnífica parada.

El porter del Zamora es va erigir a poc a poc en l’heroi dels seus. Mostra d’això va ser la seua tremenda intervenció després d’una potent cabotada de Gerard Moreno (m. 87). Tan sols uns segons més tard va arribar el premi de l’empat. Morales va disparar i la pilota va entrar en la porteria després de tocar en un defensa (1-1, m. 88). El guanyador de l’eliminatòria es definiria en la pròrroga.

En l’inici del temps extra, el Submarí va disposar de dues clares ocasions de gol per mitjà de Morales i Gerard Moreno. Cap d’elles va entrar.

En el 95’ va arribar el 1-2. Capoue va arribar a línia de fons i va centrar ras al segon pal perquè Morales anotara un doblet salvador.

El pròxim partit del Villarreal serà contra el CA Osasuna a l’Estadi de la Ceràmica en una exigent prova per als grocs davant la seua afició (diumenge, 14.00 hores).

Zamora CF: Fermín; Carlos Parra, Adrián Bolo, Luisimi, Roger (Kun, m. 97); Mosso (Javi Barrio, m. 86), Etxaburu, Carlos Ramos (Morales, m. 105), Dani Hernández (Pito Camacho, m. 97); Joel Priego (Sergi Baldrich, m. 105) i Luis Rivas (Víctor López, m. 79).

Villarreal CF: Reina; Altimira, R. Albiol (Foyth, m. 46), J. Cuenca, A. Pedraza (Baena, m. 46); Kiko Femenía (I. Akhomach, m. 71), Comesaña (Capoue, m. 60), Parejo, M. Trigueros (Gerard, m. 60), Alberto Moreno; i Morales (Jorge Pascual, m. 107).

Gols: 1-0. Min. 48: Etxaburu. 1-1. Min. 88: Morals. 1-2. Min. 95: Morals.

Àrbitre: Ortiz Arias (C. Madrileny). Groga als locals Etxaburu i Morales; així com a Parejo, Baena i Reina per part del Villarreal.

Incidències: partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa del Rei disputat en l’estadi Ruta de la Plata. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria del soci més jove del Zamora CF.