Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
El Villarreal es retroba amb el triomf en lliga amb la seua merescuda victòria enfront d’Osasuna (2-0) El Villarreal es retroba amb el triomf en lliga amb la seua merescuda victòria enfront d’Osasuna (2-0)

- 17 Octubre, 2022 -

El Submarí groc va véncer al CA Osasuna (2-0) en el Ciutat de València. Els grocs van sumar els tres punts davant el conjunt... El Villarreal es retroba amb el triomf en lliga amb la seua merescuda victòria enfront d’Osasuna (2-0)

L’equip d’Unai Emery supera el conjunt navarrès al Ciutat de València gràcies a dos gols d’Arnaut Danjuma

Dilluns de futbol en el Ciutat de València. El Villarreal rebia a Osasuna amb la ment posada a fer fallida la dinàmica de quatre partits de lliga sense assaborir el triomf i impulsar-se novament a la zona de llocs europeus. El Submarí comptava amb absències molt destacades. A més de les baixes de Juan Foyth i Gerard Moreno, Unai Emery no va poder comptar amb altres futbolistes de vital importància com Coquelin, Kiko, Capoue i Lo Celso. Davant aquesta situació, el tècnic groc va apostar per introduir en l’onze inicial a futbolistes com Mandi i Morlanes.

Una vegada va tirar a rodar l’esfèric, el conjunt rojillo va inquietar la porteria groga amb dos trets llunyans que va detindre amb encert Gero Rulli. La primera gran oportunitat del Submarí va tardar una mica més a arribar. En el minut 23, David García va frustrar un perillós centre xut d’Alfonso Pedraza quan ja esperava Álex Baena per a avançar a l’equip groguet. Deu minuts després, el col·legiat no va assenyalar un possible penal sobre Álex Baena, que va ser derrocat per Torró quan ja enfilava la meta defensada per Sergio Herrera.

Amb el pas dels minuts, el Villarreal cada vegada freqüentava més l’àrea osasunista. La insistència i el bon fer del Submarí va tindre el seu premi a la vora del descans. En una acció al contraatac iniciada per Baena, Nico Jackson va conduir a gran velocitat, va trepitjar àrea, es va desempallegar d’Aridane amb facilitat i va cedir a Danjuma perquè, amb un xut amb el tacó, batera a Herrera i posara en peus als quasi 10.000 aficionats presents en el Ciutat de València. El neerlandés havia signat un autèntic golàs.

Als quatre minuts del segon temps, Sergio Herrera li va propinar un dur colp en el rostre a Álex Baena, que va ser a la rematada després d’un centre de Pedraza. Des dels onze metres, Danjuma va marcar el segon tant per al Villarreal.

En el 71’, el camp es va posar en peus per a ovacionar a Alberto Moreno, que va entrar al terreny de joc després de més de set mesos lluny del verd per una greu lesió de genoll. El defensa sevillà va tornar a gaudir de minuts en el conjunt d’Unai Emery.

En els últims compassos, el Villarreal va poder ampliar la renda en el marcador a través de ràpides accions al contraatac. Finalment, el Submarí es va emportar la victòria en el Ciutat, que el col·loca com a seté classificat amb 15 punts.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Mandi, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Yeremy (Chukwueze, m. 71), Parejo, Morlanes (M. Trigueros, m. 84), Álex B.; N. Jackson (A. J. Morales, m. 64) i Danjuma (Alberto M., m. 71).

CA Osasuna: S. Herrera; Nacho Vidal, Aridane, David García (Manu Sánchez, m. 77), Juan Cruz; Moncayola, Torró (Aitor, m. 64), Darko; Chimy Ávila (Rubén García, m. 64), Kike G. (Budimir, m. 77), i Moi Gómez (Abde, m. 64).

Gols: 1-0. Min. 42: Danjuma. 2-0. Min 52: Danjuma (p).

Àrbitre: González Fuertes (Comité Asturià). Va amonestar als locals R. Albiol i M. Trigueros, així com als visitants Darko, Juan Cruz, Aimar, S. Herrera, Kike G. i Rubén García.

Incidències: Ciutat de València davant 9.699 espectadors.