Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Nico Jackson es revaloritza al Villarreal amb la seua actuació i els gols enfront el Celta en La Ceràmica (3-1) Nico Jackson es revaloritza al Villarreal amb la seua actuació i els gols enfront el Celta en La Ceràmica (3-1)

- 30 Abril, 2023 -

Triomf vital davant el RC Celta (3-1). Els groguets van véncer al conjunt gallec amb un impressionant Nico Jackson, que va marcar un doblet,... Nico Jackson es revaloritza al Villarreal amb la seua actuació i els gols enfront el Celta en La Ceràmica (3-1)

El Submarí doblega al Celta liderat per un gran senegalés i s’arma de confiança per al tram final

El Villarreal i la seua afició es retrobaven aquest diumenge en el seu lloc favorit, l’Estadio de la Cerámica, per a viure un nou partit de lliga, només tres dies després de la victòria davant el RCD Espanyol (4-2). Per a la cita, Quique Setién va repetir el mateix onze que aquell dia i no li va anar gens malament al Submarí.

El partit va començar amb el xiulet inicial i… amb el primer gol de Nico Jackson. El davanter senegalés va aprofitar un fabulós passe a l’espai de Yeremy per a trepitjar l’àrea i batre sense titubejar a Iván Villar. El Villarreal es posava 1-0 abans d’arribar el minut 2.

Els groguets van confirmar la bona arrancada de partit amb un altre gol abans del quart d’hora. Nico Jackson marcava el 2-0 (min. 12). Aquesta vegada, l’ariet africà va signar una gran definició davant el meta de l’equip gallec després d’una magnífica assistència de Lo Celso.

Les sensacions eren fantàstiques per al Villarreal, que demostrava pegada i espantava amb cada aproximació a l’àrea. En el 26’, Yeremy va ser objecte de penal a l’eixida d’un servei de cantonada. Dani Parejo es va encarregar de llançar-ho i no va tindre encert des dels onze metres. El migcampista madrileny va provar sort amb un tret al ‘panenka’, que va marxar per damunt del travesser.

Només tres minuts després de la fallada en la pena màxima arribava el gol del RC Celta. Strand Larsen culminava una acció del conjunt gallec per la banda esquerra. Des de l’interior de l’àrea, i després d’un rebuig de la saga groga, el davanter noruec va rematar ras i col·locat al segon pal. Impossible per a Pepe Reina. El partit va marxar al descans amb un resultat de 2-1 favorable al Submarí.

El Celta va millorar molt en la segona meitat. Especialment després de l’entrada en el terreny de joc d’Aspes, Veiga i Beltrán. El Villarreal patia i el conjunt gallec anava per l’empat. Quan pitjor pintaven les coses per als locals, Álex Baena va iniciar un contraatac prometedor. El d’Almeria va conduir a camp obert i va obrir a l’esquerra, on esperava Yeremy que, després d’una retallada es va desfer del seu parell i va cedir arrere perquè Ramón Terrats, amb molta temprança, la col·locara en el fons de la xarxa. El català convertia el seu primer gol com a futbolista groc.

El Villarreal sentenciava el partit, sumava tres punts d’or i s’armava de confiança per al que està per arribar.

Ficha técnica

Villarreal CF: Reina; Foyth, Mandi, Pau, Alberto M.; Lo Celso (R. Terrats, m. 46), Parejo, Capoue (Álex B., m. 63); Chukwueze (Hassan, m. 63), N. Jackson (M. Trigueros, m. 75) i Yeremy (A. Pedraza, m. 85).

RC Celta: Iván Villar; Kevin V., Nuñez, Aidoo Jr, Javi Galán; Cervi (Miguel, m. 72), Óscar (Gabri Veiga, m. 63), Tapia (Fran Beltrán, m. 63), De La Torre; Stand Larsen (G. Paciencia, m. 79) i Seferovic (Iago Aspas, m. 63).

Gols: 1-0. Min 2: N. Jackson. 2-0. Min. 12: N. Jackson. 2-1. Min. 29: Stand Larsen.

Àrbitre: González Fuertes. (Comité Asturià). Va amonestar als locals Capoue, així com als visitants Seferovic, Kevin V., Núñez i Tapia.

Incidències: partit entre el Villarreal CF i el RC Celta, corresponent a la jornada 32 de LaLiga Santander, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 16.123 espectadors.