Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal tindrà que remuntar a Mònaco després de notar les baixes a El Madrigal en la Champions (1-2) El Villarreal tindrà que remuntar a Mònaco després de notar les baixes a El Madrigal en la Champions (1-2)

- 17 Agost, 2016 -

Doncs al final es van notar i molt les nombroses baixes i el ‘Submarí’ groc va perdre per la mínima, la qual cosa obligarà... El Villarreal tindrà que remuntar a Mònaco després de notar les baixes a El Madrigal en la Champions (1-2)

F.F/Vila-real Informació

Doncs al final es van notar i molt les nombroses baixes i el ‘Submarí’ groc va perdre per la mínima, la qual cosa obligarà a l’equip de Fran Escribá a remuntar el resultat dimarts que ve en el Louis II (20.45 hores). Els francesos es van avançar dues vegades amb gols de Fabinho i Silva, mentre que Pato va signar el momentani 1-1. En línies generals, els visitants van ser millors, amb alguns atacs de vull i no puc dels grocs. Quan millor estaven els locals va arribar l’1-2 final que posa molt costa amunt l’eliminatòria.

No s’havien trepitjat encara les àrees quan el tercer minut era a punt de caure. Lemar es va escapar per la banda, va trepitjar àrea groga i allí Alfred N’Diaye va atropellar a l’extrem. Protesta generalitzada, però l’alemany Félix Brachi va assenyalar els onze metres. Penal. El central de el ‘Submarí’ va veure groga i va protestar. El màxim càstig el va llançar el brasiler Fabinho i va superar a Sergio Asenjo. 0-1 quan els equips encara no s’havien acomodat en el terreny de joc.

El millor onze possible

El Vila-real va presentar l’onze més compensat possible a causa de la gran quantitat de baixes. Sergio Asenjo va estar sota els pals; amb Mario Gaspar i José Ángel en els laterals, i Mateo Musacchio i Alfred N’Diaye en l’eix de la saga; per davant Manu Trigueros i Bruno Soriano en la parcel·la creativa, Roberto Soriano i Samu *Castillejo en els carrils. Davant dos debutants: Santos Borré i Pato.

Amb el 0-1 en el marcador, el conjunt vila-realenc no va estar còmode. El Mònaco va portar la veu cantant durant molts minuts. Els visitants, malgrat tenir baixes, van començar fent mal per les bandes. La primera ocasió clara va tardar tretze minuts a arribar per a l’equip de Fran Escribá. I la va tenir el brasiler Pato després d’una bona passada de Samu Castillejo, encara que va parar bé el porter Danijel Subasic.

Va insistir i va trobar la recompensa

Passaven els minuts i no hi havia manera d’agafar les regnes del partit. Sí que es tenia la pilota, però no el control del partit. El Mònaco a les contres feia mal. Pato va tenir una segona ocasió en el minut 33 que va eixir ajustat al pal esquerre de la porteria de Subasic. Però a la tercera va ser la vençuda. Centre de Santos Borré i rematada a la xarxa de Pato. La va colar ajustada al pal i el arquero no va arribar. Començava una nova pel·lícula. Va arribar en descans i per davant quaranta-cinc minuts més.

No es van produir canvis en les formacions dels dos equips. Un córner per a cada equip tot just començar. Va estar més assentat el Vila-real. L’únic que semblava tenir llicència per a llançar entre els tres pals, el brasiler Pato, va provar fortuna, però el seu llançament va eixir per sobre del travesser.

El Vila-real va ser a més amb el pas dels minuts

L’equip de la Plana Baixa va ser recuperant més pilotes en el centre del camp i donava la sensació de que podia arribar el 2-1. El Madrigal va demanar penal al col·legiat després d’un llançament del lateral Mario Gaspar que va colpejar en la mà del visitant *Tiemoué *Bakayoko. Va quedar tot en una protesta massiva de la graderia. I el que són les coses, quan millor l’estava fent l’equip de Fran Escribá va arribar el segon. Bernardo Silva es va aprofitar de la indecisió de la saga groga, va colpejar i la pilota, després de rebutjar en Mario Gaspar, es va allotjar al fons de les malles. 1-2 i el panorama que no era res encoratjador.

A partir d’ací El Madrigal es va quedar gelat. Ho va intentar el Vila-real fins a el final. A més, en els últims minuts l’equip de Escribà va jugar amb un més per l’expulsió de Benjamí Mendy per una picabaralla amb Samu Castillejo.

En el minut 92 la va tenir el jove davanter burgalés Mario González, però el meta del Mònaco, Subasic, li va parar la intenció. Va ser l’últim cartutx. Tocarà anar a terres franceses a marcar dos gols i esperar no encaixar cap.

La volta el dimarts a Mònaco

El partit de tornada es disputarà dimarts que ve, dia 23, en l’estat Louis II. Encara que abans està l’estrena de lliga del dissabte en Los Cármenes contra el Granada, a partir de les 20.15 hores.

FITXA TÈCNICA:

-1- VILA-REAL: Sergio Asenjo; Mario, Musacchio, N’Diaye, José Ángel; Roberto Soriano, Trigueros, Bruno Soriano, Samu Castillejo; Santos Borré (Mario González, min. 76) i Pato.

-2- MÒNACO: Subasic; Jemerson, Kami Glik, Mendy, Raggi, Fabinho, Bakayoko, Lemar, Nabil Dirar, Silva (João Moutinho, min. 81) i Germain (Carrillo, min. 69).

GOLS: 0-1, min. 3: Fabinho, de penal. 1-1, min. 36: Pato. 1-2, min. 71: Silva.

ÀRBITRE: Felix Brychi (Alemanya), assistit per Mark Borsch i Marco Achmüller. Va amonestar als locals N’diaye i Castillejo; i als visitants Lemar, João Moutinho i Fabinho. Va expulsar al francès Mendy (min. 85) per doble groga.

CAMP: El Madrigal, davant prop de 20.000 afeccionats. Partit d’anada de la prèvia de la Lliga de Campions.