Divendres, 17 de Maig, 2024  |
El Villarreal es queda a un minut de la gloria en la seua estrena a l’Estadi de la Ceràmica El Villarreal es queda a un minut de la gloria en la seua estrena a l’Estadi de la Ceràmica

- 8 Gener, 2017 -

Sansone va avançar als groguets amb una contra perfecta, però Messi va possar l'empat al 89' El Villarreal es queda a un minut de la gloria en la seua estrena a l’Estadi de la Ceràmica

Un partit dels grans. El Villarreal va plantar cara al FC Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica i va fregar el triomf amb un gran gol de Sansone, però Messi va aparèixer en el últims compassos per empatar el duel amb un magnífic gol de falta directa (1-1). Hauria estat el colofó ​​perfecte a una jornada inoblidable per als groguets, que abans del partit van assistir a la presentació del nou nom de l’estadi.

L’espectacle va ser majúscul des del minut 1. Amb un ‘Estadi de la Ceràmica’ ple a vessar, els dos equips es van emprar a fons buscant el gol que inaugurés el marcador. Tant el Submarí com el conjunt ‘culé’ van tenir ocasions per fer-ho, tot i que el gol no arribaria en els primers 45 minuts. La millor per als grocs va estar a la bota dreta de Jonathan dos Santos, que va empalmar una centrada des de la banda esquerra de Jaume Costa i la pilota va sortir per alt.

El poder ofensiu de l’equip de Luis Enrique era contrarestat per l’ordre defensiu del de Escribà. El Barça atacava, però el Villarreal resistia i buscava la contra amb perill.

Així va arribar el 1-0 en l’inici de la segona part. Pato va llançar un contraatac i es va inventar una genial passada interior per Sansone, que va anotar un bonic gol amb un xut creuat que va entrar després de tocar al pal. Una jugada mil·limètrica que va eixir a la perfecció.

El gol va esperonar encara més el Barça, que va buscar contínuament la porteria de Asenjo. El Submarí mostrava la seva faceta més sòlida. Estava cuirassat. A més, la punteria dels davanters del conjunt blaugrana tampoc estava afinada. Mostra d’això és que Messi va estavellar la pilota al pal dret d’Asenjo.

Els últims minuts van ser d’infart. El Barça atacava i els milers d’aficionats vivien amb intensitat l’emoció final. Una de les pitjors notícies d’aquest final de partit va ser la lesió de Mateo Musacchio en el seu braç dret. El central va haver d’abandonar el camp.

El partit arribava a la seva fi i va aparèixer Messi. El crac argentí va marcar amb un impressionant llançament de falta i va posar les taules al marcador. La pilota va entrar per tot l’escaire. Imparable.

El proper partit del Villarreal serà aquest dimecres davant la Real Sociedad en l’Estadi de la Ceràmica (19.00 hores) en el partit de tornada de la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio (Álvaro, m. 86), Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan dos Santos, Bruno, Trigueros, Soriano (Rodrigo, m. 82); Sansone i Pato (Samu Castillejo, m. 75).

FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Digne (Arda Turan, m. 70); André Gomes (Denis Suárez, m. 67), Sergio Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar.

Gols: 1-0. Min. 49: Sansone. 1-1. Min. 89: Messi.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Groga al local Sansone; així com als visitants Sergi Roberto i Piqué. Va expulsar per doble amonestació a Jaume Costa (m. 91) per part del Vila-real.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 de Laliga Santander disputat a L’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 22.893 espectadors.