Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal va meréixer guanyar el partit enfront del Getafe, encara que a última hora va estar a punt de perdre’l (1-1) El Villarreal va meréixer guanyar el partit enfront del Getafe, encara que a última hora va estar a punt de perdre’l (1-1)

- 17 Febrer, 2024 -

Arran de l’empat, els groguets van buscar la remuntada, però no van trobar l’encert per a materialitzar-la. El Villarreal va meréixer guanyar el partit enfront del Getafe, encara que a última hora va estar a punt de perdre’l (1-1)

L’equip de Marcelino García continua mereixent més, però només suma un punt davant el quadre blau

Els grocs rebien a l’equip madrileny després d’experimentar una notable millora en els últims partits, que es van saldar amb triomf de prestigi enfront del Barça i tres empats en els quals els groguets van meréixer un premi major. Ara, els pupils de Marcelino tenien una nova revàlida per a aconseguir el que més se li està resistint al Submarí durant este curs: guanyar en l’Estadio de la Cerámica.

El Villarreal va entrar bé en el partit. Intens i amb decisió. Sense titubejos davant un Getafe, corretjós i que sap ser competitiu els 90 minuts. La primera oportunitat clara del partit va córrer a compte dels groguets. Va arribar en el minut 12 amb un gol en fora de joc de Guedes.

El pes del partit el portava el Submarí, que generava perill amb transicions ràpides. Però el primer colp del xoc l’anava a donar el combinat azulón. En una acció a pilota parada, Maksimovic va arreplegar el rebuig -repel·lit per Mosquera- per a batre a Jorgensen amb un duro colpeig des del cor de l’àrea després de superar una mar de cames groguetas.

El Getafe s’avançava en La Cerámica, però el 0-1 no va alterar un àpex el pla de partit. Els grocs van continuar portant el domini del partit i generant oportunitats en camp rival. La més clara va arribar de córner, complida la mitja hora de trobada. Santi Comesaña es va topar amb Soria quasi sobre la línia de gol, en un intent de desviar la rematada una poc forçada de Raúl Albiol al servici de cantonada botat per Álex Baena.

Amb avantatge en el marcador, l’equip de Bordalás va començar a impedir la continuïtat en el joc groguet amb innombrables interrupcions. Alguna cosa que no va desesperar als de Marcelino que, amb paciència i tenacitat, van trobar el premi del gol. En el minut 55, Alberto Moreno va marcar el punt de l’empat amb un potent xut amb l’esquerra des de l’interior de l’àrea. El sevillà va aprofitar una pilota rebutjada per Djené després d’un colpeig des de la frontal de Comesaña.

A partir del 1-1, tant grocs com ‘azulones’ van fer un pas al capdavant. Per a tractar de decantar la balança, Marcelino va introduir canvis, donant entrada a Morales, Capoue, Parejo i Cuenca. A la recerca de la remuntada.

Morales la va tindre en el 74’. Després d’una passada amb l’esperó de Gerard Moreno. Als pocs minuts, va replicar el Getafe amb una rematada de córner que va marxar desviat. El partit estava completament obert i esperant que algun dels dos equips assestara el colp de gràcia. Cap ho va aconseguir i el partit va acabar amb repartiment de punts en La Cerámica.

A poc temps del final, va ingressar al terreny de joc Bertrand Traoré. El burkinés va firmar el seu debut amb el Villarreal CF.