Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal de Marcelino García rep un dur correctiu a l’Estadi de la Ceràmica enfront de la Reial Societat (0-3) El Villarreal de Marcelino García rep un dur correctiu a l’Estadi de la Ceràmica enfront de la Reial Societat (0-3)

- 9 Desembre, 2023 -

Els groguets van caure derrotat davant la Reial Societat. La notable primera part del conjunt d’Imanol Agutzil en la qual van anotar Mikel Merino,... El Villarreal de Marcelino García rep un dur correctiu a l’Estadi de la Ceràmica enfront de la Reial Societat (0-3)

Els donostiarres van esborrar del camp al Submarí groc i podien haver aconseguit una victòria molt més àmplia

El conjunto groguet rebia en l’Estadio de la Cerámica en la vesprada del dissabte a la Real Sociedad o, com bé assenyalava Marcelino en la roda de premsa prèvia al partit, un dels millors equips actualment en la competició.

La Real Sociedad va ser el primer a avisar. En el minut 4 de partit Mikel Merino cabotejava quasi en l’àrea xicoteta un centre lateral obligant a Filip Jörgensen a lluir-se amb una meritòria parada per a evitar el primer tant txuri-urdin.

El primer avís del Submarí Groc arribaria en el minut 19 de partit. Baena, amb un gran centre, trobava a Gerard Moreno en el segon pal que deixava amb el cap la pilota en el punt de penal per a l’arribada d’un José Morales que no va ser capaç de traure al tret davant la pressió de fins a dos defensors txuri-urdines que li encimbellaven.

La igualtat va ser la tònica dominant dels minuts restants de la primera part. El Villarreal esperava en el seu camp l’oportunitat d’eixir al contraatac davant una Real Sociedad que, a través de llargues transicions, buscava un buit en la defensa groga.

La insistència realista donaria els seus fruits en el minut 38 de partit. Take Kubo botava un córner que rematava Mikel Merino en el primer pal per a posar el 0-1.

La Real Sociedad ampliaria l’avantatge abans del descans. De nou en un córner -encara que esta vegada tret en curt- Zakharyan disparava des del pic de l’àrea i, Zubimendi, abans que arribara a porteria, ficava la punta de la seua bota per a desviar la trajectòria de la pilota i fer el 0-2.

El conjunt de Marcelino García Toral va reaccionar de manera positiva al punt visitant amb una doble ocasió en el minut 44. Dani Parejo es treia una llançament amb la seua cama esquerra en la frontal de l’àrea que repel·lia remire i Gerard Moreno, en boca de gol, no aconseguia batre en segona instància al meta txuri-urdin que evitava el punt groguet amb una espectacular intervenció.

La Real Sociedad no perdonaria en la seua següent ocasió. Kubo, amb la cama dreta, finalitzava una jugada elaborada del conjunt d’Imanol Alguacil per a anotar el 0-3.

El partit concloïa al final de la primera part amb 0-3 en l’electrònic.

Marcelino va moure la banqueta en el descans a la recerca de la reacció dels seus. Ilias entrava en el lloc d’Altimira. I en els primers cinc minuts del segon acte el Villarreal va intimidar a la defensa visitant amb un elèctric Akhomach i les internades d’Alfonso Pedraza en atac, però sense trobar una clara oportunitat de gol.

El Villarreal ho continuava intentant. En el minut 65 el Villarreal aconseguia eixir al contraatac amb Morales, que li cedia la pilota a Akhomach que, després d’acomodar-se la pilota a la seua cama esquerra, xutava a porteria, però de nou Alex Remiro salvava als seus. Només quatre minuts després, Pedraza deixava a soles a Baena amb un magnífic passe, però el de Roquetas de Mar, es trobaria de nou amb Remiro que negava el gol al Submarí.

Una de les grans notícies del partit per al conjunt groguet es donaria en el minut 73. Sorloth ingressava en el terreny de joc i tornava després de superar la lesió que va patir davant l’Atlético de Madrid el passat 12 de novembre.

Finalment, el Submarí perdia 0-3 davant la Real Sociedad en l’Estadio de la Cerámica.

El Villarreal tornarà a competir en LALIGA diumenge que ve 17 de desembre, quan s’enfronte al Reial Madrid en l’Estadio Santiago Bernabéu a partir de les 21.00 hores en el partit corresponent a la jornada 17 de la competició. Així mateix, tres dies abans, el dijous 14 es mesurarà al Stade Rennais en l’última jornada de la fase de grups de l’Europa League.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Jörgensen; Foyth, R. Albiol, J. Cuenca, A. Pedraza; A. Alti (min. 46. I. Akhomach), Capoue, Parejo (min. 90, R. Terrats), Álex B.; Gerard (min. 90, Brereton Díaz) y A. J. Morales (min. 73, Sorloth).

Real Sociedad: A. Remiro; H. Traoré, Aritz, Zubeldia (min. 59, Pacheco), Tierney; Brais Méndez (min. 29, Turrientes), Zubimendi, Merino, Zakharyan (min. 77, Aihen); Kubo y Sadiq (min. 77, Carlos Fdez).

Gols: 0-1. Min. 38: Mikel Merino. 0-2. Min. 41: Zubimendi. 0-3. Min. 45: Kubo.

Àrbitre: Melero López (Comité Andalús). Va amonestar als locals Capoue i A. Pedraza i al visitant Zubimendi.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i la Real Sociedad corresponent a la jornada 16 de LALIGA EA SPORTS 2023/24 disputat en l’Estadio de la Cerámica davant 19.344 espectadors.