Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal pateix per a guanyar al Mallorca i encadena dos triomfs seguits que li acosten a Europa (1-0) El Villarreal pateix per a guanyar al Mallorca i encadena dos triomfs seguits que li acosten a Europa (1-0)

- 16 Juny, 2020 -

Segona victòria consecutiva del Villarreal. Es va guanyar sobre la botzina en el camp del Celta amb un gol de Manu Trigueros, i aquest... El Villarreal pateix per a guanyar al Mallorca i encadena dos triomfs seguits que li acosten a Europa (1-0)

Segona victòria consecutiva del Villarreal. Es va guanyar sobre la botzina en el camp del Celta amb un gol de Manu Trigueros, i aquest dimarts amb sofriment en la recta final del duel contra el Mallorca perquè no es va saber tancar bé el marcador. El seu rival va fregar l’empat en la recta final. Baba va estavellar en pilota al travesser (min. 88). El divendres més. Visita al Granada.

El partit, que va arrancar molt animat i sense grans novetats en l’onze titular, es va trencar al quart d’hora quan una extraordinària galopada pel carril destre. Sorteig al seu parell, va apurar fins a la línia de fons i el seu centre el va rematar el colombià Carlos Bacca al fons de les malles. Gran jugada amb gran definició.

Aqueix gol va arribar en el minut 16, però nou abans el que podia haver marcat va ser el Mallorca de Vicente Moreno que va eixir per totes. La rematada, bon llançament, de Iddrisu Bava es va estavellar en el travesser de la porteria defensada per Sergio Asenjo. Un esglai que poc després va oferir el 1-0 per a encarrilar el marcador.

Quatre novetats en l’onze

El Villarreal va ser molt semblant al qual va guanyar al Celta dissabte passat. Alguna novetat com va ser la presència de Manu Trigueros en el centre del camp, per la sanció de Vicent Iborra; en banda dreta el nigerià Samu Chukwueze que va suplir a l’alacantí Moi Gómez, i Carlos Bacca li va arrabassar la titularitat a Gerard Moreno.

El conjunt balear va mostrar bons centellejos en les botes de Llac Júnior, Pou i Kubo. Arran del 1-0 el Mallorca va estar més sencer i en el minut 35 va poder empatar Cucho Hernández, però el cuir va morir a les mans del palentí Sergio Asenjo. Era qüestió de despertar i de tindre la possessió de la pilota. I també la va tindre Takefusa Kube, en el minut 40, que va enviar per damunt del travesser.

Groga a Pau Torres i descans

El primer temps va acabar amb una dura entrada a Takefusa Kubo del central Pau Torres que li va costar la cartolina groga que és la cinquena, per la qual cosa es perdrà el partit del divendres en el camp del Granada. Així es va arribar al descans, amb la mínima renda per als xics de Javi Calleja.

En la represa, el tècnic va deixar en el vestuari a Santi Cazorla i va posar en el seu lloc a Moi Gómez. I als dos minuts de la represa Samu Chukwueze, a empentes i rodolons, es va emportar la pilota, va entrar en l’àrea i va estar a punt d’anotar el segon gol. Aquest se li va resistir a un Villarreal que va començar amb intensitat la segona meitat.

Després van anar arribant els canvis. El carrusel de substitucions. El Mallorca mai va donar el seu braç a torçar. El ‘Submarí’ caminava sobre un fi filferro amb el 1-0. Qualsevol descuit es podia pagar car.

El pal evite l’empat

Budimir va encongir els cors dels seguidors del Villarreal amb un llançament que va buidar amb els punys el porter Sergio Asenjo, però la més clara va arribar en el minut 88 quan Bava va estavellar en el travesser, i en el 90 triple ocasió de Chavarría, Budimir i Chuco Hernández.

El pròxim partit del Villarreal es disputarà divendres que ve, dia 19, contra el Granada en Los Cármenes a partir de les 19.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

-1- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Mario, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno (Quintillà, min. 70);Anguissa, Manu Trigueros (Rubén Peña, min. 86), Cazorla (Moi Gómez, min. 46); Samu Chukwueze, Paco Alcácer (Manu Morlanes, min. 70) i Bacca (Gerard, min. 59).

-0- MALLORCA: Manolo Reina; Fran Gámez, Martín Vallejo, Raíllo, Sedlar (Trajkowski, min. 67); Pou (Sastre, min. 85), Iddrisu Bava, Álex Febas (Salva Sevilla, min. 67), Llac Júnior (Chavarría, min. 88); Cucho Hernández i Kubo (Budimir, min. 59).

EL GOL: 1-0, min. 16: Carlos Bacca.

ÀRBITRE: Estrada Fernández (Català). Va amonestar als locals Alberto Moreno, Pau Torres i Albiol; i als visitants Sedlar, Álex Febas, Raíllo i Fran Gámez.

CAMP: Estadi de la Ceràmica. Sense públic.