Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal guanya al Lech Poznan en un final de partit de locura amb gol de Coquelin en el 89 (4-3) El Villarreal guanya al Lech Poznan en un final de partit de locura amb gol de Coquelin en el 89 (4-3)

- 8 Setembre, 2022 -

El Submarí groc va sumar la seua primera victòria en la UEFA Conference League després de superar al Lech Poznan (4-3) en el partit... El Villarreal guanya al Lech Poznan en un final de partit de locura amb gol de Coquelin en el 89 (4-3)

El Villarreal CF va sumar la seua primera victòria en la UEFA Conference League després de superar al Lech Poznan (4-3) en el partit corresponent a la jornada 1 de la fase de grups disputat al Ciutat de València. El Submarí, que debutava en la competició i a més el feia com el primer equip espanyol a disputar aquest torneig

En la Conference League el Submarí viatjarà dijous que ve a Israel per a enfrontar-se el Hapoel Beer Sheva

No anava a ser un partit plàcid per al Villarreal —que saltava al terreny de joc amb un onze totalment diferent al vist el diumenge passat davant l’Elche CF— i així va quedar reflectit al terreny de joc en els primers minuts.

En pràcticament la primera possessió del conjunt groguet al partit, Dela, que sumava una nova titularitat amb el primer equip, no s’entenia amb Jorgensen dins de l’àrea i perdia la pilota en intentar cedir-li-la al suec. Per a desgràcia dels grocs, el Lech Poznan anava a recuperar la pilota i Skoras, a plaer, avançava al conjunt polonés en el minut 2.

El Lech Poznan, sòlid en defensa, desbaratava els intents d’atac del Submarí. No obstant això, en el minut 32 Manu Trigueros —que després d’aquest matx suma el seu partit número 426, sent el futbolista amb més partits en la història del club— filtrava una bona pilota a la banda esquerra on Mojica, amb un bon centre al segon pal, trobava a Samu Chukwueze que feia un dels gols de la jornada amb una formidable volea amb la seua cama esquerra.

El Submarí va buscar més després d’igualar el joc i prompte anava a sumar el segon gol. En el minut 36 sumava el segon gol del Villarreal amb un tir des de fora de l’àrea que tocava un defensor polonés abans de colar-se a la meta rival.

Encara amb un avantatge major s’anava a marxar el Submarí al descans quan en el minut 40 i després d’una gran jugada individual per la banda dreta Chukwueze filtrava una bona pilota a Baena que amb un control orientat es plantava enfront del porter per a creuar la pilota i fer el segon del Villarreal i el segon també en el seu compte particular.

Pese a l’inicial gol visitant el Villarreal aconseguia marxar-se amb avantatge al descans vencent 3-1.

El Lech Poznan retallaria distàncies en el primer minut de la segona part després que el col·legiat del partit, Ali Palabiyik, assenyalara el punt de penal en considerar que Mandi havia impactat la pilota amb les mans. Ishak, des dels onze metres, no perdonava.

El Villarreal, desconnectat en l’inici de la segona part, anava a veure com el conjunt polonés empatava el matx. Corria el minut 61 quan un atacant polonés filtrava una passada a la qual no aconseguia arribar Mandi, però sí Ishak que definia a la perfecció colant la pilota per davall de les cames de Jorgensen.

La bogeria arribava al Ciutat de València quan en el minut 89 Francis Coquelin aprofitava una pilota sense amo en la frontal de l’àrea per a armar una espectacular volea que arribava al fons de les malles fent inútil l’estirada del porter polonés.

Després de sumar els seus primers tres punts en la fase de grups i l’empat entre l’Àustria Wien i Hapoel Beer Sheva el Villarreal CF es col·loca líder del Grup C i tornarà a competir diumenge que ve, a partir de les 21.00 hores, per a mesurar-se al Real Betis al Benito Villamarín en el partit corresponent a la jornada 5 de LaLiga Santander. En la Conference League el Submarí viatjarà dijous que ve a Israel per a enfrontar-se el Hapoel Beer Sheva a partir de les 21.00 hores.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Dela (Kiko F., m. 63), Mandi, J. Cuenca, J. Mojica; Morlanes (Parejo, m. 63), Coquelin, M. Trigueros (N. Jackson, m. 46), Chukwueze (Yeremy, m. 80); Álex B. y A.J. Morales (Gerard, m. 63).

Lech Poznan: Bednarek; Pereira, Dagerstål, Milić, Rebocho; Murawski, Karlström, Kvekveskiri (Sousa, m. 90); Amaral (Szymczak, m. 70), Ishak (Velde, m. 78) y Skóraś (Tsitaishvili, m. 78).

Gols: 0-1. Min. 1: Skóraś. 1-1. Min. 32: Chukwueze. 2-1. Min. 36: Álex B. 3-1. Min. 40: Álex B. 3-2. Min. 46: Ishak. 3-3. Min. 62: Ishak. 4-3. Min. 89: Coquelin.

Àrbitre: Ali Palabiyik (Comité Turc). Va amonestar als locals Mandi, J. Cuenca Chukwueze i Álex B i al visitant Murawski.

Incidències: Ciutat de València davant de 10.385 espectadors.