Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’alça amb tres grans punts amb un gol de penal de Dani Parejo El Villarreal s’alça amb tres grans punts amb un gol de penal de Dani Parejo

- 22 Gener, 2023 -

Bogeria en l’Estadi de la Ceràmica! El Villarreal va sumar un agònic triomf en l’última jugada del partit enfront del Girona gràcies a un... El Villarreal s’alça amb tres grans punts amb un gol de penal de Dani Parejo

El Submarí s’emporta el triomf en l’últim minut gràcies a un penal transformat per Dani Parejo

El Villarreal CF va eixir al partit amb fam de gol. Només s’havien jugat tres minuts quan en una falta penjada per Dani Parejo al cor de l’àrea, Gerard Moreno, capità en el dia de hui per l’absència de Raúl Albiol en l’onze, va colpejar la pilota que marxava per damunt del travesser.

Tot seguit va ser el Girona qui anava a buscar el seu primer tant en el partit. Aleix García provava fortuna desde una llunyana distància abans d’arribar al minut 10 de partit. El seu xut, no obstant això, no va trobar porteria.

El Submarí va agafar major ritme amb el pas dels minuts i va continuar trenant jugades de seriós perill. Així, en el minut 12 de partit els pupils de Quique Setién anaven a tindre una grandíssima doble ocasió que a punt va estar de convertir-se en el primer gol de l’encontre. En primera instància Yeremy Pino estavellava al pal una pilota sense amo dins de l’àrea i, el rebuig, el recollia Álex Baena que, prop del pic de l’àrea, treia un gran xut al pal llarg de Gazzaniga que obligava l’argentí a traure una gran mà per a evitar el punt del jugador format en la Cantera Grogueta.

Abans del descans el Villarreal tindria una nova ocasió per a posar-se per davant. Mandi, titular hui en el flanc dret de la defensa grogueta, es llançava en planxa per a rematar un centre lateral de Chukwueze que de nou repel·lia el meta visitant.

El Villarreal, malgrat quallar un bon primer acte, marxava amb empat al descans.

En la segona part el guió va ser similar al dels primers 45 minuts, perquè era el Villarreal el que, a través de la possessió de l’esfèric, tractava de fer mal al rival. En el minut 64 Pau Torres robava la pilota molt a dalt i li cedia la pilota a Chukwueze que quan armava la cama per a rematar veia com un defensa li arrabassava el central.

Quique Setién va moure la banqueta i donava entrada a Mbacke, que debutava amb el primer equip substituint a Jorge Cuenca, que havia quedat commocionat després de rebre un dur colp en el rostre al final de la primera part.

El Submarí continuava generant perill. Gerard Moreno, amb una xut des de fora de l’àrea, posava en seriosos destrets al portera visitant en el minut 73.

El Girona s’anava a quedar amb un jugador menys en el minut 80. Santiago Bueno colpejava en la cara a Álex Baena quan es ficava dins de l’àrea. El col·legiat del partit, Del Cerro Grande, assenyalava la pena màxima en primera instància, mes després de consultar-lo amb el VAR indicava que la falta s’havia produït fora de l’àrea gironina.

En la recta final del partit i amb l’afany de sumar els tres punts, Setién esgotava els canvis donant entrada a Trigueros, Morales, Diego Collado i Alberto Moreno.

En el descompte del partit el Villarreal anava a tindre una immillorable ocasió per a emportar-se el partit després que l’àrbitre assenyalara el punt de penal després que Oriol Romeu derrocara a Pau Torres en l’àrea xicoteta. Gerard Moreno va errar el llançament.

I quan semblava que el partit anava a morir amb empat, Pau Torres era de nou objecte de falta dins de l’àrea. Aquesta vegada era Dani Parejo l’encarregat de colpejar des dels onze metres. El de Coslada no fallava i regalava tres punts d’autèntica bogeria al Villarreal CF.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Mandi, Pau, J. Cuenca (min. 61, Mbacke), J. Mojica (min. 86, Alberto M.); Álex B., Parejo, Capoue (min 80, M. Trigueros); Yeremy (min. 80, A. J. Morales), Chukwueze (min. 86, D. Collado) i Gerard.

Girona CF: Gazzaniga; Arnau, S. Bueno, Bernardo, Miguel (min. 80, Juanpe); Romeu, Toni Villa (min. 74, Valery), Iván Martín (min. 63, Herrera), Aleix García (min. 74, Borja García), Riquelme; Stuani (min. 63, Castellanos).

Gols: 1-0. Min. 101: Parejo (p).

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comité Madrileny). Va amonestar als locals Gerard, Yeremy, Pau, Álex B., Alberto M. i als visitants Miguel, Stuani, Herrera i Juanpe. També va expulsar per doble groga al central visitant S. Bueno.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Girona CF, corresponent a la jornada 18 de LaLiga 22-23, celebrat en l’ Estadi de la Ceràmica davant 15.129 espectadors.