Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Parejo va neutralitzar el gol de Vlahovic i el Villarreal es jugarà el passe als quarts de final a Turín (1-1) Parejo va neutralitzar el gol de Vlahovic i el Villarreal es jugarà el passe als quarts de final a Turín (1-1)

- 22 Febrer, 2022 -

El Villarreal, per moments, va sotmetre a la Juventus i, en uns altres, va saber patir Parejo va neutralitzar el gol de Vlahovic i el Villarreal es jugarà el passe als quarts de final a Turín (1-1)

El Villarreal, per moments, va sotmetre a la Juventus i, en uns altres, va saber patir com ja van augurar Alberto Moreno i Unai Emery en la prèvia. El Submarí va lluitar durant els 90 minuts i va jugar al seu rival de tu a tu, malgrat el contratemps del primer gol, obra de Vlahovic, als 30 segons. Parejo va anotar el punt groguet en la segona part i el Villarreal va tindre ocasions per a emportar-se el partit. La tornada a Turín el dimecres 16 de març a les 21.00 hores

Els jugadors del Villarreal van eixir al terreny de joc amb un ambient de somni dins de la Ceràmica després de la rebuda al bus groguet, però quan a penes havien transcorregut 30 segons, Vlahovic va aprofitar una passada en llarg i va aconseguir batre a Rulli amb un gran tir creuat, impossible d’atallar per a l’argentí. El Villarreal havia d’afrontar els 90 minuts partint amb desavantatge en el marcador.

No obstant això, el Submarí va continuar anant pel partit i, després d’uns minuts de nervis, es va refer. Lo Celso va gaudir d’una oportunitat d’or després de rebre una passada de Pedraza, que va aconseguir recuperar el cuir i endinsar-se en l’àrea per a assistir a l’atacant argentí. Pocs minuts després, Danjuma va poder ficar, assistit per Chukwueze, el golàs de la nit amb un tacó que va atrapar en dos temps i amb problemes Szczesny. La graderia espentava i l’equip creia en una possible remuntada.

Foyth i Capoue s’animaven amb sengles trets des de la frontal, però el premi del gol no arribava per als groguets, que estaven creant major perill durant la primera meitat. D’aquesta manera, el Villarreal va marxar al túnel de vestuaris havent merescut veure porta, però sense perforar les xarxes de la porteria defensada pel meta polonés.

En l’inici de la segona meitat, una recuperació i la posterior conducció en tres quarts de Gio Lo Celso van provocar una bona ocasió. El flamant fitxatge groguet va cedir la pilota al flanc esquerre, Alberto Moreno el va deixar passar per davall de les cames perquè li arribara a Pedraza, que va assistir al sevillà, que va definir amb una rematada mossegada. En la següent jugada, Parejo va provar sort des de fora de l’àrea.

Passada l’hora de joc, va arribar el gol i va explotar La Ceràmica en un crit d’èxtasi. En una jugada estàtica en la qual, aparentment, no s’anaven a trobar espais, Parejo va avançar la seua posició per a colar-se entre la saga bianconera i rebre una passada elevada de Capoue. El de Coslada va poder rematar de primeres amb la seua cama esquerra per a posar les taules en l’electrònic.

Unai Emery va donar entrada a Pervis Estupiñán i Manu Trigueros amb l’objectiu de trobar més frescor en la banda esquerra, per la qual van transcórrer nombroses jugades, i solucions diferents en atacs estàtics. El Submarí va tornar a sentir-se superior en l’última mitja hora i la Juventus va deixar de tindre ocasions, a excepció d’un tir a la mitjana tornada de Vlahovic que va blocar Rulli.

Així doncs, el Villarreal, amb arpa i honor, va aconseguir un valuós empat, encara que va poder guanyar, davant un transatlàntic com la Juve i es jugarà el passe a quarts de final de la Lliga de Campions a Torí el pròxim 16 de març.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza (Estupiñán, m. 78); Chukwueze (Yeremy, m. 90), Capoue, Parejo, Alberto M. (M. Trigueros, m. 78); Lo Celso i Danjuma (Dia, m. 90).

Juventus FC: Szczesny; De Sciglio (Pellegrini, m. 87), De Ligt, Danilo, Alex Sandro (Bonucci, m. 46); Cuadrado, Locatelli (Arthur, m. 71), Rabiot, McKennie (Zakaria, m. 81); Morata i Vlahovic.

Gols: 0-1. Min. 1: Vlahovic. 1-1. Min. 66: Parejo.

Àrbitre: Daniel Siebert (Alemanya). Va amonestar al local Rulli, així com al visitant Rabiot.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i la Juventus FC, corresponent al partit d’anada dels huitens de final de la UEFA Champions League, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 17.686 espectadors.