Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal Juvenil A es queda a un pas de la final de la Copa del Rey El Villarreal Juvenil A es queda a un pas de la final de la Copa del Rey

- 19 Juny, 2016 -

Va ser molt superior al Real Madrid, que amb un jugador menys, va aconseguir la classificació al 95' El Villarreal Juvenil A es queda a un pas de la final de la Copa del Rey

El Juvenil A del Villarreal es va quedar a les portes de la gran final de la Copa del Rei a l’empatar davant el Reial Madrid (2-2) en el partit de tornada de la ronda de semifinals (1-1 en l’anada). Els grocs van tenir la victòria i la classificació a la mà, però un gol madridista en el temps de descompte de la segona meitat els va privar del somni coper.

El 1-0 va arribar quan es complia el primer quart d’hora. Fran Álvarez es va inventar una genial passada interior per Akale i l’atacant nord-americà va inaugurar el marcador amb una preciosa vaselina davant la sortida desesperada de Luca Zidane.

Poc li va durar l’alegria al Juvenil A, ja que el Reial Madrid va empatar tan sols tres minuts després. Achraf va batre a Diego a l’aprofitar una pilota perduda dins l’àrea.

Ja en la segona meitat de nou va ser el Juvenil A groc el que es va avançar. El 2-1 va arribar en una jugada en què Darío es va escapar per banda dreta i va centrar ras perquè Villa anotés demostrant el seu enorme olfacte de gol.

Al minut 70 va arribar l’expulsió del central i capità del Reial Madrid. Javier va veure la segona groga per una dura entrada i va deixar al seu equip amb un menys durant 20 minuts.

Quan semblava que el Juvenil A del Villarreal es ficaria a la gran final va arribar el 2-2. Dani González va aprofitar un rebuig de Diego ja en el minut 94 i va marcar amb una mica de suspens, ja que el seu xut va sortir ‘mossegat’ i va acabar entrant suaument. El futbol va ser cruel amb el Juvenil A del Villarreal, que finalitza la temporada com a campió del Grup VII de Divisió d’Honor i ha fet història al club en arribar a semifinals de la Copa del Rei.

Juvenil A del Villarreal CF: Diego; Migue (Joan Salvà, m. 90), Arnau (Pepe Castaño, m. 72), Pau, Nani; Akale, Pablo Álvarez, Chuca, Fran (Lozano, m. 77); Dario (Martín, m. 68) i Villa.

Juvenil A del Reial Madrid CF: Luca, Achraf, Dani, Manu, Javier, Seoane (Àlex, el meu 74), Garci (Manu Marín, m. 67), Fidalgo (Fran García, m. 67), Rivero (Dani González, m. 90), Óscar i Mario.

Gols: 1-0. Min. 15: Akale. 1-1. Min. 18: Achraf. 2-1. Min. 55: Vila. 2-2. Min. 94: Dani González.

Àrbitre: Mena Gimeno. Va amonestar als locals Diego i Lozano; així com als visitants Manu i Dani González. Va expulsar per doble amonestació al visitant Javier en el minut 70.