Diumenge, 19 de Maig, 2024  |
Morlanes i Martín jugaran la final del Europeu Sub-17 després de derrotar a Alemanya Morlanes i Martín jugaran la final del Europeu Sub-17 després de derrotar a Alemanya

- 19 Maig, 2016 -

Serà enfront de Portugal el proper dissabte 21 de maig a les18.00 hores, en directe a Mega Morlanes i Martín jugaran la final del Europeu Sub-17 després de derrotar a Alemanya

Els jugadors del planter del Villarreal Manu Morlanes i Iván Martín van aconseguir ahir a la vesprada el pas a la gran final al Campionat d’Europa Sub-17. Els dos jugadors van ser clau en la victòria de la Selecció Espanyola per 1-2 davant Alemanya.

El partit es va posar en contra al minut 11 però Espanya no va abaixar els braços. El jugador del Villarreal C i capità de la Sub-17, Manu Morlanes, va jugar de titular i va tornar a ser el cervell de l’equip ensenyorint-se del centre del camp. Al minut 46 de partit, va sortir al terreny de joc el jugador del Juvenil del Roda, Iván Martín. El del planter groc es va inventar una genial assistència de gol amb un gran centre des de l’esquerra que acabaria sent el 1-1, obra d’Abel Ruiz. Al minut 77, Brahim va marcar el definitiu 1-2. Els espanyols fins i tot van desaprofitar un penal.

La gran final serà enfront de Portugal el proper dissabte 21 de maig (18.00 hores, en directe a Mega).