Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal no perdona i guanya al camp del Rayo Vallecano (1-5) El Villarreal no perdona i guanya al camp del Rayo Vallecano (1-5)

- 12 Maig, 2022 -

El diumenge a La Ceràmica el Villarreal es mesurarà a la Real Sociedad, rival directe per la plaça de lliga d'Europa League El Villarreal no perdona i guanya al camp del Rayo Vallecano (1-5)

El ‘Submarí’ ha derrotat al Rayo amb el contundent: 1-5. Alfonso Pedraza va avançar als groguets, encara que el Rayo va empatar per mitjà de Sergi Guardiola. Els homes d’Emery van reaccionar ràpidament amb un bon gol de Foyth i van ampliar l’avantatge amb les dianes de Alcácer, Pau i, novament, Pedraza. El diumenge (19.30 hores) a La Ceràmica el Villarreal es mesurarà a la Real Sociedad, rival directe per la plaça de lliga d’Europa League

El Villarreal arribava a l’Estadi de Vallecas amb la necessitat de sumar els tres punts per a arribar molt viu a l’enfrontament directe davant la Real Sociedad aquest pròxim diumenge en l’Estadi de la Ceràmica i va demostrar que volia la victòria des del primer minut. Els grocs van superar en intensitat i en joc al conjunt madrileny i bona prova d’això va ser el primer gol del partit, que va arribar en el minut 3, fruit d’una jugada de córner que va rematar magistralment de cap Alfonso Pedraza per a avançar en el marcador al Submarí.

No obstant això, Sergi Guardiola va posar la igualada als vint minuts en una jugada al contraatac i després d’una sèrie de caramboles en l’àrea, al no atinar a la pilota fins a dues ocasions, que van beneficiar al Rayo per a acabar marcant. Començava de nou el partit per al Villarreal i no va tardar a reaccionar l’equip d’Unai Emery, que va tornar a avançar-se abans de complir-se la mitja hora de joc. Juan Foyth, també de cap, va anotar el seu primer gol en LaLiga, aprofitant la pilota templadeta que li deixava Pau per a marcar el segon del matx.

Seguidament, Paco Alcácer es va retrobar amb el gol. I quin gol del de Torrent! El davanter groguet va amagar el tir davant el seu parell amb un gest de qualitat i va definir amb la cama esquerra batent a plaer a Dimitrievski. El Submarí augmentava el seu avantatge i se sentia molt còmode tenint la pilota sobre la gespa de Vallecas. De fet, el gol d’Alcácer va arribar d’una jugada combinativa de bella factura. Al caient del descans, Pau va posar el quart donant un colp quasi definitiu amb el 1-4 en caçar de primeres una falta botada per Dani Parejo. Els groguets s’estaven divertint i afrontaven els segons 45 minuts amb la tranquil·litat de tindre un avantatge folgat.

Al descans, Unai Emery va donar entrada a Jackson, que suma una nova participació amb el primer equip, en substitució de Lo Celso. El senegalés, juntament amb Chukwueze i Paco Alcácer, es van encarregar de continuar creant perill prop de l’àrea dels d’Andoni Iraola, malgrat els tres gols d’avantatge. La resta d’homes de refresc, com Boulaye Dia, que entre en substitució de Paco Alcácer, van crear perill a la contra, ja que el domini de la pilota va passar a ser del Rayo, encara que sense ocasions clares per al conjunt local. Quan tot semblava acabat, Pedraza es va traure de la mànega un golàs amb la seua cama menys hàbil des de fora de l’àrea per a arredonir la festa.

Així doncs, el Villarreal suma tres punts vitals abans de la importantíssima cita del diumenge (19.30 hores) en l’Estadi de la Ceràmica, on el Submarí es mesurarà a la Real Sociedad, rival directe per la plaça de lliga d’Europa League.

Fitxa tècnica

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu, Maras (m. 59, Nteka) , Catena, Fran García; Bebé (m. 59, M. Sylla) Unai López, Santi C.V (m. 90, Rodrigues), Óscar, Álvaro (m. 90, Vere); i Sergi Guardiola (m. 59, Falcao).

Villarreal CF: Rulli; Foyth (m. 72, Mario Gaspar), R. Albiol, Pau (m. 66, Mandi), A. Pedraza; Parejo, Capoue (m. 81, Iborra), M. Trigueros; Lo Celso (m. 46, N. Jackson), Chukwueze i Paco Alcácer (m. 66, Dia)

Gols: 0-1. Min. 3: A. Pedraza. 1-1. Min. 20: Sergi Guardiola. 1-2. Min. 27: Foyth. 1-3. Min. 37: Paco Alcácer. 1-4. Min. 45: Pau. 1-5. Min. 87: A. Pedraza.

Àrbitre: Díaz de Mera (Comité Castellà-Manxec). Va amonestar als locals Maras, Álvaro, Unai López i M. Sylla, així com als R. Albiol i Unai Emery (entrenador).

Incidències: Partit entre el Rayo Vallecano i el Villarreal CF, corresponent a la jornada 36 de LaLiga, celebrat en l’Estadi de Vallecas.