Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal gris i amb distraccions rep un gran esglai mortal del Real Betis a La Cerámica en el minut 96 (1-2) Un Villarreal gris i amb distraccions rep un gran esglai mortal del Real Betis a La Cerámica en el minut 96 (1-2)

- 13 Agost, 2023 -

Inici amb derrota (1-2). El Villarreal va caure en el debut de lliga davant el Real Betis. Els grocs no van tindre el seu... Un Villarreal gris i amb distraccions rep un gran esglai mortal del Real Betis a La Cerámica en el minut 96 (1-2)

El conjunt visitant es va avançar dues vegades en el marcador, la segona quan el temps ja estava complit

Tornava LaLiga a l’Estadio de la Cerámica i amb ella la il·lusió de milers d’aficionats groguets, que aguadaban amb anhela el començament d’una nova temporada del Villarreal CF. El primer rival de la temporada: el Real Betis, un equip amb aspiracions europees que, igual que el Submarí, juga també la UEFA Europa League.

El partit va començar amb ritme. I amb tots dos equips disposats a oferir un emocionant espectacle. Primer va disparar el Villarreal, encara que, només fora un avís. El col·legiat va invalidar un gol d’Álex Baena que no va pujar al marcador per un mil·limètric fora de joc. L’exquisit migcampista d’Almeria havia enviat a l’esquadra un centre mesurat de Gerard.

Si avisava el Submarí, colpejava el Real Betis. Abans d’arribar a l’equador del primer temps, una acció vertical protagonitzada per Luiz Henrique va acabar amb el gol d’Ayoze (0-1). L’extrem brasiler va retallar a Alberto Moreno i va cedir per al davanter canari, que arribava des de segona línia per a posar el primer gol de la vesprada.

El gol bètic no li va asseure bé al Villarreal, que va ser de més a menys en la primera meitat. A deu minuts del descans, els verd-i-blancs van tornar a veure porteria, encara que aquesta vegada en clar fora de joc. Guido Rodríguez partia en posició antireglamentària abans d’enviar a la xarxa la seua rematada en una falta botada per Isco.

El Villarreal no es va sentir còmode en la primera meitat i només, en el temps afegit i en un servei de cantonada, Gerard va cabotejar buscant la porteria i la seua rematada es va trobar amb la manyopla de Rui Silva.

Amb més ímpetu va començar el Villarreal la segona meitat. Als cinc minuts, Foyth va estavellar en el pal una rematada de cap a un centre penjat des de la cantonada. El rebuig li va caure a Sorloth, que no va encertar a marcar el gol de l’empat.

Complida l’hora de partit, l’equip de Setién va igualar el matx (1-1) gràcies a una rematada de cap inapel·lable de Jorge Cuenca. El defensa madrileny es va elevar més que ningú dins de l’àrea per a batre a Rui Silva en una falta botada per Baena.

El Submarí volia anar per la victòria i el va intentar encara que es va quedar sense gasolina en els últims compassos. En el temps afegit, el Real Betis va donar amb el colp de gràcia. Willian José va posar el 1-2 i va amarrar els tres punts per al quadre sevillà.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Foyth, Mandi, J. Cuenca, Alberto M. (A. Pedraza, m. 24); R. Terrats (Denis Suárez, m. 83), Parejo, Santi C.V., Álex B.; Gerard (A. J. Morales, m. 83) i Sorloth.

Real Betis: Rui Silva; Sabaly, Pezzella, Luiz Felipe, Abner; G. Rodríguez (Paul, m. 91=, Isco (Rodri, m. 71), Marc Roca; Luiz Henrique (Aitor Ruibal, m. 71), B. Iglesias (Willian J., m. 46) i Ayoze.

Gols: 0-1. Min. 20: Ayoze. 1-1. Min. 61: J. Cuenca. 1-2. Min. 96: Willian J.

Àrbitre: Ortiz Arias (Comité Madrileny). Va amonestar al local Mandi, així com als visitants B. Iglesias, Luiz Felipe i G. Rodríguez.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Real Betis, corresponent a la jornada 1 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 17.825 espectadors.