Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal no enlluerna, però fa ple de victòries després d’assaltar Granada amb gol de Gerard (0-1) El Villarreal no enlluerna, però fa ple de victòries després d’assaltar Granada amb gol de Gerard (0-1)

- 19 Juny, 2020 -

No perdona el Villarreal, amb més o menys brillantor, o amb més o menys sofriment. Aquest divendres l'equip de Javi Calleja va superar al... El Villarreal no enlluerna, però fa ple de victòries després d’assaltar Granada amb gol de Gerard (0-1)

No perdona el Villarreal, amb més o menys brillantor, o amb més o menys sofriment. Aquest divendres l’equip de Javi Calleja va superar al Granada gràcies a un gol anotat per Gerard. Va tindre temps per a tancar el partit els de la Plana Baixa. No ho van fer i el seu rival va tindre suficients ocasions per a igualar el marcador. El dilluns més. Arribarà el Sevilla a la Ceràmica.

Fins a set novetats va presentar el ‘Submarí’ groc respecte a l’onze que va véncer amb dificultats al Mallorca el dimecres passat. La nota més significativa va ser la presència en l’onze del central marroquina Sofian Chakla, que va ocupar la vacant del sancionat Pau Torres. I en la dupla del centre del camp també va destacar la presència del jove saragossà Manu Morlanes.

S’esperava un partit entretingut i en l’arrancada així va ser. Els granadins van eixir amb ganes de sorprendre i van tindre una bona ocasió en les botes del exgroguet Roberto Soldado, que va obligar a Sergio Asenjo a traure una mà miraculosa per a evitar que els locals cobraren avantatge en el marcador.

Segona arribada i 0-1

Però va ser letal Gerard Moreno en la segona arribada del Villarreal. Una bona passada des de la dreta de Rubén Peña a Gerard va habilitar a aquest per a encarar a l’arquer Rui Silva, que va definir molt bé amb un tir creuat amb l’esquerra. La cosa va començar bé: 0-1 en el minut 10.

Després d’una ocasió de Carlos Bacca (min. 22), es va veure un gran joc col·lectiu de Granada, que va controlar la pilota amb nombroses passades curtes i cerca amb paciència un buit en la defensa contrària. L’equip vila-realenc de Javi Calleja es va defensar bé, i la pilota estava en el seu poder li feia mal als locals.

El travesser va evitar el 0-2

En plena refrega entre els uns i els altres, el malagueny Javi Ontiveros va estar a punt de tirar més terra pel mig amb una fuetada mossegada (va colpejar en Víctor Díaz), i l’efecte va despistar a l’arquer local, però el cuir va acabar sent escopit pel travesser. Es va fregar el 0-2.

La primera part va morir amb un tir enverinat d’Antonio Puertas, que va fer una brillant acció en els voltants de l’àrea, però el seu llançament al final va eixir per damunt del travesser.

La segona part va arrancar amb un canvi al Granada (va marxar Roberto *Soldado i va entrar *Machís), i amb un esglai per un bon tret de *Yangel Herrera, amb la pilota que es va perdre molt ajustat al pal dret d’Asenjo.

Sense baixar la guàrdia

Amb aqueixa mínima renda van anar passant els minuts en una segona part on per moments el Granada va estar més intens i va portar la batuta, però en unes altres el joc es va anar equilibrant. Els canvis també ho van igualar tot. En el Villarreal van anar entrant Anguissa, Samu Chukwueze, Paco Alcácer i Santi Cazorla.

El que no va poder redebutar va ser el capità Bruno Soriano que 1.125 dies després va tornar a estar inscrit en una acta per a poder jugar. El duel estava tan igualat que Javi Calleja va preferir donar-li l’oportunitat de tornar a jugar en una altra ocasió.

Així que en la recta final del duel el Villarreal es va limitar a controlar la situació i a no veure’s sorprés per un Granada que és un equip especialista a aigualir festes en els últims minuts. En el minut 90 la va tindre Antonio Puertas, però el seu llançament no va trobar porta.

Sevilla, el pròxim

La pròxima cita del Villarreal serà el dilluns, dia 22, contra el Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica, a partir de les 19.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

-0- GRANADA: Rui Silva, Foulquier, Germán, Duarte, Carlos Neva (Dies, min. 77), Yangel, Eteki (Antoñín, min. 61), Portes, Azeez (Fede Vico, min. 62), Soldado (Machís, min. 46) i Carlos Fernández.

-1- VILA-REAL: Sergio Asenjo, Peña (Mario, min. 81), Albiol, Chakla, Alberto Moreno; Iborra, Morlanes (Anguissa, min. 55), Moi, Ontiveros (Samu Chukwueze, min. 65); Bacca (Paco Alcácer, min. 55) i Gerard (Cazorla, min. 81).

EL GOL: 0-1, min. 10: Gerard Moreno.

ÀRBITRE: Cuadra Fernández (Balear). Va amonestar als visitants Alberto Moreno, Samu Chukwueze i Sergio Asenjo.

CAMP: Estadi Els Cármenes. Sense públic.