Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Paco Alcácer va tindre la victòria del Villarreal amb un penal fallat en el minut 93 (2-2) Paco Alcácer va tindre la victòria del Villarreal amb un penal fallat en el minut 93 (2-2)

- 20 Gener, 2021 -

El Granada, que mai va llançar la tovallola, va aconseguir empatar el marcador en dues ocasions Paco Alcácer va tindre la victòria del Villarreal amb un penal fallat en el minut 93 (2-2)

El Granada, que mai va llançar la tovallola, va aconseguir empatar el marcador en dues ocasions

El Villarreal va igualar davant el Granada a l’Estadi de la Ceràmica en un partit molt igualat. El Submarí va estar a punt d’aconseguir el triomf amb un llançament de penal en el descompte, però Paco Alcácer va errar des dels 11 metres. Els gols grocs van ser obra de Rubén Peña i Moi Gómez, mentre que pel conjunt nassarita van anotar Soldado i Kenedy (2-2).

Unai Emery va dissenyar un equip titular amb novetats. Davant les nombroses baixes grogues, el tècnic del Villarreal va col·locar a Juan Foyth com a lateral dret i a Rubén Peña en posició d’atacant per la dreta. Gerard Moreno va caure de la convocatòria a última hora per unes molèsties en el sóleo de la cama esquerra.

El Granada es va avançar en el minut 20. Roberto Soldado va rebre una pilota llarga i va soltar un xut creuat que no va poder detindre Asenjo (0-1).

Els grocs van seguir amb el pla inicial, buscant amb afany l’empat. Ho va fregar Trigueros amb una cabotada a centre d’Albiol, però la pilota va eixir llepant la fusta.

L’empat es va produir en el 28’. Una bonica jugada trenada pels grocs va acabar als peus de Rubén Peña. L’avilés va realitzar fins a dues retallades abans de marcar un autèntic golàs (1-1).

La jugada polèmica del partit va arribar en el segon acte. Corria el minut 57 de joc quan Moi Gómez va centrar al cor de l’àrea i la pilota va impactar al braç de Domingos Duarte. Penal claríssim. El col·legiat del duel, Pizarro Gómez, no el va interpretar com a tal. Incomprensible.

Una altra jugada en l’àrea nassarita sí que va acabar en penal. Pedraza va ser derribat per darrere i encara que en primera instància l’àrbitre no el va veure, sí que va ser avisat pel VAR. Moi Gómez no va fallar des dels onze metres (2-1, m. 65).

El Granada va tornar a igualar la contesa amb un autèntic golàs. Kenedy amagó fins per dues ocasions en la frontal de l’àrea abans de soltar un xut que va entrar com un obús per tota l’esquadra d’Asenjo (2-2, m. 74).

El Villarreal va tindre la victòria en la gemma dels dits amb un penal en el descompte. Yeremy va ser derribat en l’àrea i Paco Alcácer va assumir la responsabilitat. El seu potent llançament va ser rebutjar per Rui Silva. Llàstima.

El pròxim partit del Villarreal serà contra la SD Huesca en El Alcoraz (dissabte, 14.00 hores).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Foyth, Albiol, Pau, Pedraza; Trigueros (Yeremy, m. 79), Capoue (Coquelin, m. 87), Parejo; Rubén Peña, Fer Niño (Bacca, m. 58) i Moi Gómez (Paco Alcácer, m. 87).

Granada CF: Rui Silva; Foulquier, Germán, Domingos Duarte, Neva; Montoro (Eteki, m. 77), Herrera; Luis Suárez (Kenedy, m. 54), Milla (Vallejo, m. 90), Machís (Portes, m. 90); i Soldado (Jorge Molina, m. 77).

Gols: 0-1. Min. 20: Soldado. 1-1. Min. 28: Rubén Peña. 2-1. Min. 65: Moi Gómez, de penal. 2-2. Min. 74: Kenedy.

Àrbitre: Pizarro Gómez (C. Madrileny). Groga al local Coquelin i als visitants Milla, Herrera, Machís i Domingos Duarte. Roja directa a Eteki (m. 90).

Incidències: partit corresponent a la jornada 19 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica.