Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal aconseguia una tremenda golejada davant l’Espanyol amb estel·lar actuació de Yéremy (5-1) El Villarreal aconseguia una tremenda golejada davant l’Espanyol amb estel·lar actuació de Yéremy (5-1)

- 27 Febrer, 2022 -

El Villarreal va doblegar a l'Espanyol (5-1) amb l'estel·lar actuació de Yeremy Pino, que va convertir quatre gols en una històrica golejada davant el... El Villarreal aconseguia una tremenda golejada davant l’Espanyol amb estel·lar actuació de Yéremy (5-1)

El Villarreal va doblegar a l’Espanyol (5-1) amb l’estel·lar actuació de Yeremy Pino, que va convertir quatre gols en una històrica golejada davant el conjunt perico. L’equip d’Unai Emery va dominar l’encontre incontestablement i va demostrar que està travessant un dels seus millors moments de futbol de les últimes temporades. L’afició va acabar fent l’ona en l’Estadi de la Ceràmica

Després del gran esforç del passat dimarts davant la Juventus, Unai Emery va apostar per renovar l’onze inicial, donant entrada a Serge Aurier, Pervis Estupiñán, Manu Trigueros i Yeremy Pino. El Villarreal va començar el partit amb intensitat i les idees clares. Des del xiulet inicial, el conjunt ‘groguet’ es va fer l’amo de la pilota i va buscar la porteria defensada per Diego López, un vell conegut de la parròquia groga.

El Submarí tenia pressa per prendre el comandament en el marcador. No en va, en la primera ocasió clara de l’encontre, Yeremy es va elevar per damunt de Cabrera i va cabotejar a la xarxa un excel·lent centre penjat des de l’esquerra per Pervis Estupiñán.

Només set minuts després, el davanter canari tornava a ‘banyar’ a l’eixida d’un servei de cantonada. La pilota li va caure a Capoue, en el vèrtex de l’àrea xicoteta, el va domar i, d’esquena, va cedir arrere perquè Yeremy Pino anotara amb un tret ras i precís. El Villarreal es posava en pocs minuts amb un plàcid resultat de 2-0.

El dia estava sent espectacular per al jove Yeremy Pino, que just abans del descans va convertir el seu primer ‘hat-trick’ com a futbolista professional. El davanter canari va aprofitar el rebuig de Diego López a un tret fort i croat de Capoue per a marcar el tercer gol de la vesprada. En la celebració, l’Estadi de la Ceràmica es rendia als peus de la jove perla ‘grogueta’.

Malgrat el folgança que mostrava el marcador, el Villarreal no va alçar el peu de l’accelerador. A la volta dels vestuaris, Manu Trigueros va filtrar una excel·lent pilota a l’espai buscant la velocitat de Danjuma, que amb un subtil toc va cedir perquè Yeremy driblara a Diego López i batera per quarta ocasió al RCD Espanyol. El davanter canari feia història i es convertia en l’únic jugador de la història del Villarreal a marcar quatre gols en una únic encontre en LaLiga. Increïble.

Encara quedava més de mitja hora de partit per davant i el RCD Espanyol no anava a baixar els braços. En el minut 65, Bare va retallar distàncies en el marcador després d’una acció de servei de cantonada.

L’afició va acabar en la trobada fent l’ona en l’Estadi de la Ceràmica. Mancant cinc minuts per al final de partit, Boulaye Dia va marcar el cinqué gol amb una gran definició rasa després de rebre una fantàstica assistència a l’espai de Moi Gómez. Els ‘groguets’ van viure una vesprada per al record, gaudint del Villarreal, que accelera el pas en la lluita pels llocs europeus.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Serge Aurier, R. Albiol, Pau (Mandi, m. 46), Estupiñán; Capoue (Iborra, m. 63), Parejo, M. Trigueros, Yeremy (Chukwueze, m. 76); Lo Celso (Moi Gómez, m. 63) i Danjuma (Dia, m. 76).

RCD Espanyol: Diego López; Óscar Gil, S. Gómez, Cabrera, Pedrosa (Dídac, m. 74); Vilhena (Dimata, m. 46), K. Bare, Herrera, S. Darder; RDT (Wu Lei, m. 82) i Puado.

Gols: 1-0. Min. 13: Yeremy. 2-0. Min. 20: Yeremy. 3-0. Min. 45: Yeremy. 4-0. Min. 53: Yeremy. 4-1. Min. 65: K. Bare. 5-1. Min. 86: Dia.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité Basc). Va amonestar al local Serge Aurier, així com al visitant Pedrosa.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el RCD Espanyol, corresponent a la jornada 26 de LaLiga, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 16.500 espectadors.