Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal atropella a l’Alabés en La Ceràmica i es fica al llit ocupant plaça de Champions League (4-1) El Villarreal atropella a l’Alabés en La Ceràmica i es fica al llit ocupant plaça de Champions League (4-1)

- 25 Octubre, 2019 -

El Villarreal està en forma. Aquest divendres l'equip de Javi Calleja va superar a l'Alabés en La Ceràmica, el botxí de les tres últimes... El Villarreal atropella a l’Alabés en La Ceràmica i es fica al llit ocupant plaça de Champions League (4-1)

El Villarreal està en forma. Aquest divendres l’equip de Javi Calleja va superar a l’Alabés en l’Estadi de la Ceràmica, el botxí de les tres últimes visites al feu groc, on va guanyar. Els gols de Toko Ekambi van encarrilar el triomf per a l’equip de la Plana. Després amb un polsim de sort, es va aconseguir sumar tres punts d’or per als interessos de l’equip de la Plana. Gerard Moreno i Javi Ontiveros van rematar la faena. Continua invicte com a local el Villarreal, que es va ficar al llit aquest divendres en llocs de Lliga de Campions.

El primer temps va tindre una alta possessió de pilota per al conjunt de Javi Calleja. Domini clar del Villarreal que a penes va tardar tretze minuts a obrir el marcador. Contraatac groc. Passada de la mort de Gerard Moreno a Toko Ekambi i la pilota al fons de les malles. Va revisar el VAR, però el gol era totalment legal.

Sense reacció visitant

Amb el 1-0 l’Alabés no es va aclarir. No es va vindre a dalt. Va continuar dominant el ‘Submarí’ al qual li va faltar una mica més de precisió en els metres finals. Per això es va arribar al descans amb la mínima renda per als de la Plana.

El segon temps va arrancar amb un Villarreal que va continuar manant, i amb el 1-1 tot just començar. Un mal rebuig de Raúl Albiol el va rematar d’espectacular xilena Lucas Pérez, que va establir les taules en el lluminós de l’Estadi de la Ceràmica. No es va descompondre l’equip de Calleja pese al colp rebut.

Alberto Moreno va jugar a un gran nivell en el lateral esquerre. FOTO: LALIGA

Va ingressar al terreny de joc l’esmunyedís Samu Chukwueze en el minut 61 i poc després va arribar el segon gol del Villarreal. En aquesta ocasió va ser Moi Gómez el que va assistir al camerunés Toko Ekambi per a enviar lluny de l’abast del porter Pacheco.

Partit vist per a sentència

Novament amb avantatge en el marcador. Mínima, però avantatge. Faltava rematar la faena. La rematada final el va marcar Gerard Moreno. Això sí, esplèndida assistència de Santi Cazorla i el català, el golejador, no va fallar i va enviar la pilota a la xarxa. Encara faltava el quart. Ho va signar el jove extrem Javi Ontiveros de magnífic mancada que va colpejar en la barrera vitoriana. El 4-1 tancava el partit. Després es va jugar amb molt de cap fins al xiulet final.

FITXA TÈCNICA:

-4- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Anguissa (Chukwueze, min. 61), Iborra, Cazorla, Moi Gómez (Manu Trigueros, min. 79); Gerard Moreno i Toko Ekambi (Ontiveros, min. 86).

-1- ALABÉS: Pacheco; Aguirregabiria, Laguardia, Magallán, Duarte(Guidetti, min. 84); Manu García, Wakaso, Aleix Vidal (Borja Pérez, min. 73), Luis Rioja (Burke, min. 67); Lucas Pérez i Joselu.

GOLS: 1-0, min. 13: Toko Ekambi. 1-1, min. 50: Lucas Pérez. 2-1, min. 65: Toko Ekambi. 3-1, min. 84: Gerard Moreno. 4-1, min. 91: Ontiveros.

ÀRBITRE: Medié Jiménez (Català). Als locals Mario Gaspar i Pau; i al visitant Joselu.

CAMP: Estadi de la Ceràmica, davant 16.049 espectadors.