Dimecres, 15 de Maig, 2024  |
El Villarreal goleja al Reial Mallorca a l’Estadi de la Ceràmica i recupera bones sensacions (3-0) El Villarreal goleja al Reial Mallorca a l’Estadi de la Ceràmica i recupera bones sensacions (3-0)

- 22 Gener, 2022 -

El Villarreal va véncer al Mallorca per 3-0 en La Ceràmica amb bon joc i la necessitat de sumar els tres punts per a... El Villarreal goleja al Reial Mallorca a l’Estadi de la Ceràmica i recupera bones sensacions (3-0)

El Villarreal va véncer al RCD Mallorca per 3-0 en l’Estadi de la Ceràmica amb bon joc i la necessitat de sumar els tres punts per a recuperar les bones sensacions després de la derrota a Elx. El Submarí va fer els deures, i amb nota, i va véncer amb un gol en pròpia, un altre de Manu Trigueros, que va igualar el seu millor registre golejador en una temporada (els set gols de la 16-17), i un penal convertit a la perfecció per Parejo

Vicente Iborra va disposar de la primera ocasió del xoc amb una rematada de cap desviat que, finalment, va acabar en córner. Poc després, arribaria el primer gol del partit, molt matiner, obra del defensor del conjunt balear F. Russo en pròpia porta. Seguidament, i amb l’adrenalina del primer gol, Moi Gómez va tindre el segon, però Leo Román va parar el seu tir des de dins de l’àrea.

Després d’uns minuts en els quals el Villarreal va mantindre la possessió de la pilota i el control del partit, però amb menor afluència d’ocasions, Parejo va provar sort des de la frontal després d’una bona jugada col·lectiva que el mateix migcampista de Coslada va iniciar en camp propi amb una delicatessen. El Villarreal dominava i creava perill i el segon gol del partit no va tardar a arribar.

Aquesta vegada va ser Manu Trigueros qui va finalitzar la jugada definint de primeres un centrada rasa de Pedraza, que va cavalcar per banda esquerra i es va internar en l’àrea per a deixar al migcampista talaverà aquesta oportunitat d’or que no va desaprofitar. Amb el 2-0 en el marcador, es va arribar al descans.

En la segona meitat, el Villarreal va saber mantindre l’avantatge en els primers minuts, fet crucial per a no tornar a despertar les esperances de l’equip bermellón d’igualar de nou el partit. Jackson va ser el primer canvi d’Unai Emery, en substitució de Yeremy, en el protagonisme que va tindre la Cantera Grogueta en la recta final del partit. La millor oportunitat després de la represa la va protagonitzar Alberto Moreno, que es va traure de la mànega una potent sabatada que va obligar el meta rival a traure una mà prodigiosa.

En els últims minuts, Dani Parejo va convertir la pena màxima per una falta que va rebre Jackson dins de l’àrea. Després del definitiu punt, el tècnic d’Hondarribia també va donar l’oportunitat a Nikita Iosifov, que va debutar en LaLiga després d’anotar un magnífic gol aquesta setmana davant el CD Castellón en Primera RFEF.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Mario, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Iborra, Parejo (m. 90, Iosifov), M. Trigueros; Moi Gómez (m. 90, Dani Raba), Yeremy (m. 68, N. Jackson) i Alberto M..

RCD Mallorca: Leo Román; Maffeo, Valjent, F. Russo, J. Costa; Dani Rodríguez (m. 76, Ángel), Battaglia, R. De Galarreta (m. 70, Salva Sevilla); Take (m. 70, Lee Kang In), Abdon (m. 57, F. Niño) i Amath (m. 57, Sánchez).

Gols: 1-0. Min 12: F. Russo (p.p). 2-0. Min 34: M. Trigueros. 3-0. Min 87: Parejo.

Àrbitre: Ortiz Arias (Comité Madrileny). Va amonestar al local Mario i va expulsar al visitant F. Russo per doble targeta groga.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el RCD Mallorca, corresponent a la jornada 22 de LaLiga Santander, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 13.207 espectadors.