Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal arranca un punt de Getafe jugant amb 10 des del minut 67 per l’expulsió d’Álex Baena (0-0) El Villarreal arranca un punt de Getafe jugant amb 10 des del minut 67 per l’expulsió d’Álex Baena (0-0)

- 30 Setembre, 2023 -

El Submarí va empatar sense gols davant el Getafe en un partit marcat per la matinera expulsió d’Álex Baena en el minut 23 (0-0).... El Villarreal arranca un punt de Getafe jugant amb 10 des del minut 67 per l’expulsió d’Álex Baena (0-0)

El almeriense dejó con diez a su equipo tras darle un codazo a un rival; el portero Jorgense fue el mejor

La primera ocasió del xoc va ser per al Submarí. Després d’una pressió alta en atac, la pilota va acabar als peus de Parejo, qui va provar fortuna amb un xut que va ser tapat per la defensa azulona.

Quan es complia el primer quart d’hora, el Getafe va tindre la seua. Óscar va disparar des de la llunyania, Jorgensen va rebutjar i va caure als peus de Mata. El davanter del Getafe va connectar un altre intent i la pilota no va acabar dins de la porteria a causa d’una parada espectacular del porter del Villarreal, aquesta vegada amb la cama.

L’equip de Pacheta es va quedar amb un menys en el minut 23. Álex Baena va veure la roja directa després d’una acció amb Mitrovic. En inferioritat numèrica, el Submarí va retardar el seu bloc buscant els contraatacs com a millor arma. Sorloth tenia una missió: baixar pilotes i esperar als seus companys per banda.

El tècnic burgalés va introduir canvis en el descans amb l’objectiu de refrescar a l’equip. Alberto Moreno va entrar per Pedraza i Kiko Femenía per Morales.

El Villarreal es mostrava sòlid en defensa esperant la seua oportunitat d’avançar-se en el marcador. La va tindre Sorloth amb una cabotada a centre de Kiko Femenía que es va anar alt per molt poc.

Jorgensen es va vestir d’heroi. El jugador del planter groc va ser un mur davall dels pals. Mostra d’això va ser la gran aturada que li va fer a Arambarri mancant deu minuts per al final. Magnífica mà dreta a la base del pal.

El sofriment va valdre la pena. Un punt més per al Submarí després d’un partit molt complicat.

El pròxim duel del Villarreal serà en competició europea. Els grocs rebran al Stade Rennais a l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 21.00 hores) en la segona jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League.

Getafe CF: David Soria; Djené, Mitrovic, Gastón, Diego Rico (Angileri, m. 81); Damián (Lozano, m. 81), Maksimovic, Arambarri, Óscar (Greenwood, m. 46); Mata (Latasa, m. 46) i Borja Mayoral (Aleñá, m. 81).

Villarreal CF: Jorgensen; Foyth (R. Terrats, m. 71), Albiol, Gabbia, Pedraza (Alberto Moreno, m. 46); Parejo, Capoue; Morales (Kiko Femenía, m. 46), Baena, Yeremy (Mandi, m. 82); i Sorloth (Brereton Díaz, m. 60).

Àrbitre: Busquets Ferrer (C. Balear). Groga als locals Óscar i Greenwood; així com als visitants Pedraza, Jorgensen, Yeremy i Kiko Femenía. Roja directa a Baena (m. 23).

Incidències: partit corresponent a la huitena jornada de LaLiga EA SPORTS disputat en el Coliseum Alfonso Pérez davant 11.255 espectadors.