Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Recital del Villarreal B al Mini Estadi davant un rival directe com l’Algeciras (3-0) Recital del Villarreal B al Mini Estadi davant un rival directe com l’Algeciras (3-0)

- 3 Abril, 2022 -

Amb tres goles en la segona part signats per els jugadors Carlo Adriano, Migue Leal i Sergio Lozano Recital del Villarreal B al Mini Estadi davant un rival directe com l’Algeciras (3-0)

Amb tres goles en la segona part signats per els jugadors Carlo Adriano, Migue Leal i Sergio Lozano

El Villarreal B va véncer i va convéncer davant l’Algciras CF (3-0). Els grocs van demostrar l’incommensurable talent que atresoren davant un dels millors equips del campionat. L’equip de Miguel Álvarez va fer gaudir a l’afició amb una segona meitat pràcticament perfecta en la qual Carlo, Migue i Lozano, amb els seus gols, van donar sentit complet al cabal de futbol d’aquest equipàs.

Res més començar el partit, Ahn va poder avançar als seus amb una clara oportunitat. L’atacant sud-coreà va controlar la pilota en el cor de l’àrea, després d’un centre penjat des de l’esquerra, i va enviar el seu tir fora per molt poc. El Mini Submarí va prosseguir en la seua cerca del gol. Durant el primer temps, Ahn va tindre en les seues botes un parell d’opcions més de trobar porteria.

No obstant això, pese al bon primer temps ‘groguet’, el vendaval futbolístic es va deslligar en els segons 45 minuts. Al minut de tornar dels vestuaris, el Villarreal B es va avançar en el marcador amb un golàs de Carlo Adriano, que va connectar un potent tret des de la frontal de l’àrea, que, després de rebotar en el pal, es va colar amb potència en el fons de la xarxa. Una obra d’art.

Va poder ser molt més engruixada la victòria del Mini Submarí, que va sumar tres punts de gran valor davant un rival de la zona alta de la taula. Amb 55 punts, es col·loca segon classificat i mira amb fam i optimisme cap al més alt.

El conjunt de Miguel Álvarez tornarà a competir dissabte que ve, a les 19.00 hores, davant el FC Barcelona B en l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Jorgensen; M. A. Leal, Dela, P. Iñiguez, Tasende; Del Moral, Carlo (Aitor, m. 72), S. Lozano, Ahn (Pacheco, m. 72); D. Collado (Arana, m. 77) i N. Jackson (Á. Forés, m. 87).

Algeciras CF: Tristán; J. Serrano (Leiva, m. 61), Mariano, Van Rijn, Tomás; J. Duarte, Borja, Iván T. (Pepe Mena, m. 74), Alberto Bueno; Roni i Álvaro Romero (Yannis, m. 74).

Gols: 1-0. Min. 47: Carlo Adriano. 2-0. Min. 52: Migue Leal. 3-0. Min. 76: S. Lozano.

Àrbitre: Wolf Alonso (Comité Aragonés). Va amonestar als locals Carlo i Dela, així com al visitant Mariano.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i l’Algeciras CF, corresponent a la jornada 30 del Grup II de la Primera RFEF Footters, celebrat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.