Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Un efectiu Villarreal es dona un festí de gols davant un Granada que fa olor de Segona Divisió (5-1) Un efectiu Villarreal es dona un festí de gols davant un Granada que fa olor de Segona Divisió (5-1)

- 3 Març, 2024 -

El Villarreal torna a brillar. Els grocs van golejar al Granada (5-1) en una magnífica exhibició col·lectiva de l’equip, que va tornar a assaborir... Un efectiu Villarreal es dona un festí de gols davant un Granada que fa olor de Segona Divisió (5-1)

El noruec Alexander Sorloth, amb tres gols, i el madrileny Dani Parejo, amb tres assistències, van destacar

El Submarí arribava al duel davant el Granada replet de confiança després del valuós triomf collit davant la Real Sociedad (1-3). Amb un balanç de dos triomfs i quatre empats en els últims sis partits, el Villarreal encarava l’últim gran desafiament per a reafirmar la seua bona dinàmica: guanyar en l’Estadio de la Cerámica.

Marcelino va introduir canvis respecte al partit en el Reale Arena. Reina, Kiko Femenía, Traoré, Capoue, Parejo i Sorloth van ser les novetats en l’onze inicial. Malgrat les variacions, el Submarí va firmar un estupend començament de partit, va ser efectiu i va trobar el camí cap al gol.

Abans dels primers deu minuts, Sorloth ja celebrava el primer gol de la vesprada. El noruec va afusellar a Batalla després de caçar el cuir en l’àrea, repel·lit d’un tir al travesser de Gerard després d’una jugada que va iniciar Traoré per la dreta.

Si Traoré iniciava l’acció del primer tant, va tornar a fer-ho en el segon. En el 19’, el burkinés va fer gala del seu desequilibri, va sortejar al seu parell i va cedir para Parejo, que va irrompre a l’espai en l’àrea i, al primer toc, la va posar amb precisió perquè Sorloth tornara a ser el protagonista del segon gol.

La festa va continuar en La Cerámica i, complida la mitja hora de partit, va arribar el 3-0. Va ser obra de Capoue, que va aparéixer al primer pal per a rematar a la xarxa un servei de cantonada botat per Parejo.

Amb este contundent marcador, el duel va arribar al descans. I Marcelino va aprofitar per a repartir esforços, introduint una doble substitució: Mandi i Guedes van donar descans a Bailly i Gerard.

La segona mitat va començar tal com va acabar el primer acte. Els groguets dominaven i creaven oportunitats. Només tres minuts després de la represa, Guedes, que acabava d’ingressar al terreny de joc, va fer el quart. El davanter lusità va rematar un bon centre ras d’Álex Baena, que l’aferma com el màxim assistent de LALIGA EA Sports.

El Submarí era una màquina ben greixada i la contundència en el resultat no va frenar als groguets, que continuaven gaudint sobre el terreny de joc i també des de les graderies. En el 66’, Sorloth va marcar el 5-0 amb una rematada de cap en una jugada d’estratègia. Hat-trick per al noruec i La Cerámica es va arrancar a fer l’ona.

En el temps afegit, Corbeanu va marcar el gol de l’honor per al Granada CF. 5-1 en La Cerámica i el Villarreal ja torna a brillar.