Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal femení debuta en Primera Iberdrola empatant a Huelva (0-0) El Villarreal femení debuta en Primera Iberdrola empatant a Huelva (0-0)

- 5 Setembre, 2021 -

Les 'groguetes' van disputar una gran duel, amb bones ocasions per a anotar i van sumar el primer punt  El Villarreal femení debuta en Primera Iberdrola empatant a Huelva (0-0)

Les ‘groguetes’ van disputar una gran duel, amb bones ocasions per a anotar i van sumar el primer punt

El Villarreal femení va fer història estrenant-se en la màxima categoria, la Primera Iberdrola, empatant en el camp del Sporting Club de Huelva (0-0). Les xiques de Sara Monforte van realitzar un gran partit, amb diverses ocasions de gol. Li van posar plantar cara a un clàssic del futbol femení espanyol, i es van alçar amb el primer punt de la temporada, que no està res malament. El pròxim cap de setmana l’esquadra ‘grogueta’ s’estrenarà com a local contra l‘Eibar.

El primer temps entre de onubenses i vila-realenques va estar molt entretingut, però es va arribar al descans amb el 0-0 inicial, malgrat les ocasions que es van aconseguir fabricar. La local Hannah Keane va ser la primera a avisar en el minut 26, a la mitja hora va ser Vero Rico la que va llançar alt dins de l’àrea local. En el 37 Sandra Castelló va cabotejar a les mans de Teresa del Toro, i en l’últim sospir de la primera part Sheila va tindre és les seues botes una clara ocasió des de la frontal de l’àrea.

En la represa, la va tornar a tindre Vera Rico en una falta en la frontal d’àrea que la portera local va aconseguir rebutjar. També ho va intentar des de la llarga distància de la local Kristina Fisher, però el seu llançament va eixir desviat (min. 56). En els minuts finals va ser quan l’Sporting Club de Huelva va estrényer més, però les xiques de Sara Monforte van aguantar i van aconseguir sumar el primer punt en la màxima categoria.

El pròxim cap de setmana es disputarà la segona jornada i el Villarreal femení rebrà la visita d’un Eibar que aquest diumenge es va imposar per la mínima al Sevilla (3-2).