Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal estrena el 2021 amb triomf i Take Kubo marxarà al Getafe (2-1) El Villarreal estrena el 2021 amb triomf i Take Kubo marxarà al Getafe (2-1)

- 2 Gener, 2021 -

El Real Madrid negocia l'eixida del jove extrem japonés perquè tinga més minuts en l'equip madrileny El Villarreal estrena el 2021 amb triomf i Take Kubo marxarà al Getafe (2-1)

El Real Madrid negocia l’eixida del jove extrem japonés perquè tinga més minuts en l’equip madrileny

La millor estrena per al 2021. El Villarreal va començar amb bon peu el nou any en superar al Levante amb gols de Fer Niño i Gerard Moreno a l’Estadi de la Ceràmica. El gol ‘granota’ va ser de Sergio León (2-1). Unai Emery va apostar fort des de l’inici, col·locant un centre del camp tremendament imaginatiu amb Parejo, Trigueros i Moi Gómez formant en la medul·lar de l’equip. A dalt, al costat del golejador Gerard van aparéixer de nou els joves Yeremy Pino i Fer Niño.

El Villarreal va apostar per la possessió, mentre que el Levante pressionava molt a dalt a la recerca d’un error en l’eixida de pilota dels grocs. La jugada del 1-0 es va produir en el 18’. Trigueros va filtrar una pilota per a la banda esquerra, Pedraza va centrar ras i en el segon va aparéixer Fer Niño per a espentar l’esfèric a la xarxa. Un gol d’autèntic davanter centre. El 34’ estava on havia d’estar.

El conjunt granota va poder empatar al llarg del primer acte. L’ocasió més clara va ser un llançament de falta de Coke fregant el temps de descans que no va acabar en gol per l’estirada d’Asenjo.

Unai Emery va realitzar dos canvis en el descans. Van entrar Foyth i Chukwueze per Yeremy i Fer Niño. Gerard va passar a jugar com 9. Ací va trobar el gol. Chukwueze es va escapar per la dreta i va cedir la pilota a Gerard perquè aquest amagara amb un xut amb l’exterior de la seua esquerra i finalment va deixar anar un xut amb la dreta ajustat al pal. Imparable (2-0, m. 54).

Deu minuts més tard, una nou ocasió per als grocs. Parejo va robar una pilota, es va plantar davant Aitor i va intentar regalar-li el gol a Gerard. La parada del porter rival ho va evitar. Era claríssima.

El Levante va retallar distàncies en el 73’. Sergio León, que acabava d’entrar al terreny de joc, va marcar amb una rematada de cap forçada després d’un centre des del costat dret (2-1).

El Villarreal usava les contres per a buscar la sentència. Gerard va tindre el 3-1 amb un xut escorat que va acabar estavellant-se en el pal. Qüestió de centímetres.

El pròxim partit del Villarreal serà en Copa del Rei davant el Zamora CF (dimarts, 19.00 hores).

Adéu de Takefusa Kubo

Takefusa Kubo no tornarà a jugar al Villarreal. Que el futbolista japonés no estava a gust en el conjunt vila-realenc és alguna cosa que no se li escapa a ningú. La no convocatòria per al partit d’aquest dissabte contra el Levante era la confirmació que d’ací a poc cada part anirà d’una banda. El ‘Submarí’ groc d’una banda i el jove extrem per una altra.

I així ho va confirmar el tècnic basc Unai Emery a la conclusió del partit. Va dir que fa dos dies li va preguntar al futbolista sobre quins plans tenia, i Kubo li va respondre que pretenia buscar una eixida perquè al Villarreal estava gaudint de pocs minuts.

En aquests moments tant el Villarreal com el Real Madrid negocien l’eixida del jugador japonés, que va arribar cedit fins al 30 de juny. La intenció del Real Madrid és resoldre al més prompte possible aquest assumpte perquè Take Kubo s’incorpore al Getafe a partir del dilluns.

Kubo s’anirà del Villarreal havent jugat 688 minuts repartits en 19 partits. Encara que si ha comptat a Europa League, competició en la qual ha sigut titular en cinc de sis partits, en LaLiga ha sigut un futbolista secundari, que ha sigut apartat de l’escena en les últimes jornades. Ha aportat tres assistència i un gol.

-2- Villarreal: Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Pau, Pedraza (Jaume Costa, m. 76); Trigueros, Parejo, Moi Gómez (Estupiñán, m. 67); Gerard, Fer Niño (Foyth, m. 46) i Yeremy (Chukwueze, m. 46).

-1- Levante: Aitor; Son, Coke (De Frutos, m. 63), Óscar Duarte, Toño (Miramón, m. 69); Rochina (Malsa, m. 29), Radoja, Melero (Morales, m. 63), Clerc; Dani Gómez (Sergio León, m. 69) i Roger.

Gols: 1-0. Min. 18: Fer Niño. 2-0. Min. 54: Gerard. 2-1. Min. 73: Sergio León.

Àrbitre: González Fuertes (asturià). Groga a Yeremy i Malsa.

Incidències:Estadi de la Ceràmica.