Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal deixa molt bones sensacions en el seu tercer amistós de pretemporada El Villarreal deixa molt bones sensacions en el seu tercer amistós de pretemporada

- 24 Juliol, 2016 -

Bakambú va avançar als de Marcelino, però la Reial Societat va empatar en l'última jugada El Villarreal deixa molt bones sensacions en el seu tercer amistós de pretemporada

El Villarreal va sumar un empat en el seu tercer amistós de la pretemporada en signar un 1-1 davant la Real Sociedad en el Camp d’Asti (Zarautz). Els grocs, amb un gran gol de Bakambu, van aguantar el seu avantatge durant tot el partit, però el conjunt donostiarra va saber aprofitar una bona oportunitat en el descompte per a posar l’empat definitiu en el marcador.

Els dos equips van plantejar un futbol obert des del principi, disputant-se la supremacia de la pilota en el centre del camp. Després d’un parell de tímides aproximacions, el Villarreal va colpejar primer. Al quart d’hora, Jonathan dos Santos recuperava una bona pilota per a oferir una bona passada a la vora de l’àrea a Bakambu, que després de fer-se el buit, connectava un preciós tret col·locat i amb efecte davant el qual res va poder fer Ramírez.

Després del gol, la Real va tractar de marxar-se a dalt, però el Submarí, ben ordenat, recuperava en la seua línia de tres cambres per a crear joc i cercar l’oportunitat. Els grocs s’aproximaven bé i primer Soldado i després Alfonso van disposar de bones oportunitats en les quals Ramírez va salvar al seu equip que els grocs ampliaren distàncies. Els donostiarres ho van intentar a pilota parada amb un tir escorat de Granero que Asenjo va detenir després de llegir la jugada a la perfecció.

La segona part va guanyar en velocitat i alternatives. Els dos equips arribaven amb major facilitat i tant la Real com el Villarreal van disposar d’oportunitats. En el 66, Afif va connectar un potent i perillós tret que, per desgràcia, va acabar estavellant-se en el travesser. Dos minuts després, va arribar la rèplica dels blanc-í-blaus quan Oyarzabal es va sacsejar un bon tret des de la vora de l’àrea. Però Barbosa, ben col·locat, va detenir una clara ocasió dels donostiarres.

A deu minuts del final, una altra gran ocasió per al Submarí. Després d’un gran jugada en banda de Cantalapiedra i Afif, el de Qatar es va traure un gran centre i Mario González, de cap, quasi bat al meta realista.

Però la Real encara es guardava un as en la màniga. Ja en el descompte i després d’una recuperació en el centre del camp, Juanmi rebia una passada de la mort per a fer pujar el gol de l’empat al marcador.

Real Sociedad de Fútbol: Ramírez; Markel, Granero, Bautista, Prieto, Pardo, Elustondo, Yuri, Zaldua, Hervías i Babic. També jugaren: Bardají, C. Martínez, Mikel, I. Martínez, Hector; Gaztañaga, Illarra, Oyarzabal; Concha, Juanmi i Zurutuza.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, N’Diaye, Víctor Ruiz, Rukavina; Alfonso, Manu Trigueros, Jonathan dos Santos, Samu Castillejo; Soldado i Bakambu. També jugaren: Barbosa, Afif, Cantalapiedra, Larrea, Jokic, Bonera, Mario González, Pantic, Miguelón, Ramiro Guerra i Chuca.

Gols: 0-1, min. 17: Bakambu. 1-1, min. 90: Juanmi.

Àrbitre: Valencia Caballero.

Incidències: Tercer partit de la pretemporada del Villarreal CF disputat davant la Real Sociedad en el Camp d’Asti (Zarautz).