Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’atasca davant el Leganés i no supera el 0-0 El Villarreal s’atasca davant el Leganés i no supera el 0-0

- 3 Desembre, 2016 -

Els grocs es van mostrar ordenats i van anar de menys a més, però quasi no van tindre oportunitats de gol El Villarreal s’atasca davant el Leganés i no supera el 0-0

Encara que en els primers minuts el duel va ser tàctic, les primeres ocasions no es van fer esperar massa. En el 10, el Villarreal portava el perill fins a l’àrea dels blanc-í-blaus, que fins a en dues ocasions van traure la pilota en l’àrea xicoteta. La rèplica local no va tardar a arribar amb un potent tret de Mantovani que Asenjo, ben col·locat, va repel·lir a la perfecció.

Vidres-banner-de-256X256-2La lluita en la primera mitja hora es va centrar al migcamp, amb un Leganés que pressionava a dalt per a impedir l’eixida dels grocs. En el 27, de nou Asenjo tirava mà de classe detenia una ocasió dels locals en salvar un mà a mà enfront de Luciano, que es va quedar enfront del meta després d’una bona jugada d’Omar Ramos. Amb el pas dels minuts, el Leganés va ser prenent la iniciativa, encara que el Submarí va reaccionar bé i no va permetre que els blanc-í-blaus disposaren d’ocasions de perill.

Va començar fort el Villarreal en la segona part. En el 46, Castillejo posava en dificultats a Herrerín amb un duríssim tret des del bec de l’àrea, però el meta bilbaí va buidar a córner una canonada del malagueny. Amb les idees molt clares, els de Fran Escribá es van fer amb el control de la pilota i van començar a rondar l’àrea del Leganés.

Encara que les oportunitats es filtraven amb comptagotes, el domini va permetre al Villarreal jugar amb més tranquil·litat i començar a explorar les seues variants ofensives, però els locals, encara que una mica més cansats que en la primera part, defensaven bé les seues posicions. A tres minuts del final, va arribar l’oportunitat més clara del Submarí amb un duríssim tret de Santos Borré des de fora de l’àrea. El tir, molt potent, quasi sorprèn a Herrerín, que va salvar en l’últim segon amb una gran estirada.

CD Leganés: Iago Herrerín; Bustinza, Insua, Mantovani, Víctor Díaz; Alberto (Rubén Pérez, m.57), Timor; Machís, Gabriel, Omar Ramos (Unai López, m.69); i Luciano (Guerrero, m.76).

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo (Santos Borré, m.79), Rodrigo, Trigueros, Soriano (Jonathan dos Santos, m.70); Pato (Bakambu, m.67) i Sansone.

Àrbitre: Mario Melero López (Comitè Andalús). Va amonestar a Gabriel (m.16), Omar Ramos (m.28), Alberto (m.41), Timor (m.51), Insua (m.51) i Bustinza (m. 56) per part del Leganés així com a Jaume Costa (m.18), Mario (m.35) i Soriano (m.64) per part del Villarreal.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 de la Lliga Santander entre el CD Leganés i el Villarreal CF disputat en l’Estadi Municipal de Butarque. Abans de l’inici, l’estadi va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’accident de l’equip brasiler Chapecoense.