Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Arnaut Danjuma evita la derrota del Villarreal amb un gol en el minut 95 (3-3) Arnaut Danjuma evita la derrota del Villarreal amb un gol en el minut 95 (3-3)

- 26 Octubre, 2021 -

El Cadís anava guanyant en La Ceràmica al minuto 80 per 1-3, però després va aplegar la reacció Arnaut Danjuma evita la derrota del Villarreal amb un gol en el minut 95 (3-3)

El Cadís anava guanyant en La Ceràmica al minuto 80 per 1-3, però després va aplegar la reacció

El Villarreal va aconseguir un empat (3-3) contra el Cádiz en una trobada que es va caracteritzar per la fe i la tenacitat del Submarí, que malgrat dominar el joc durant els 90 minuts amb un 78% de possessió, es va veure per davall en el marcador durant gran part del partit i va haver de remuntar un 1-3 amb esforç i insistència.

La primera ocasió va eixir de les botes de Danjuma, que no va connectar bé la pilota vinguda d’un centre de Mario Gaspar. Tan sols un minut després, el Cádiz es va avançar per mitjà de Lozano, que va rematar en el segon pal una pilota penjada per Álex Fernández. Passat l’equador de la primera meitat, Danjuma i Paco Alcàsser van aconseguir perforar les xarxes de la porteria cadista, però el col·legiat va anul·lar tots dos punts, que van tindre lloc en un minut, per fora de joc.

No va ser fins al minut 43 quan Pau Torres va batre a Ledesma amb una cabotada impecable a l’eixida d’un córner. No obstant això, Lozano va tornar a avançar al conjunt andalús en el temps afegit de la primera meitat, coincidint amb els millors moments del Submarí.

El Villarreal va començar molt endollat la segona part. Ledesma va traure dos bons trets de Danjuma que semblaven que anaven a convertir-se en el gol de l’empat; el primer d’ells després d’una bona jugada individual de l’atacant neerlandés i el segon amb un tir col·locat de fora de l’àrea. Un contraatac finalitzat, de nou, per Lozano enmig de les escomeses dels groguets va suposar una maçada anímica.

Així i tot, els homes d’Unai Emery van tractar de refer-se i van continuar insistint, moltes vegades en atac posicional a causa de la fèrria defensa gaditana. Chukwueze va tindre una molt bona ocasió, però el seu tret es va estavellar en el pal. Mancant deu minuts per al final, Dia, que havia ingressat en el terreny de joc en substitució de Paco Alcácer, va anotar el gol de l’esperança per a tractar de voltejar el resultat després de rematar un centre ras d’Aurier. Danjuma, en el minut 95, va rebre una passada llarga d’Asenjo directament des del servei de porta. L’atacant va aconseguir controlar la pilota amb èxit i disparar per a batre a Ledesma i empatar el duel de manera definitiva.

El pròxim compromís del Villarreal tindrà lloc a Mestalla aquest dissabte (18.30 hores). El Submarí es mesurarà al Valencia CF en la jornada 12 de LaLiga.

• Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar (Min. 61, Aurier), Mandi, Pau, A. Pedraza (Min. 74, Estupiñán); Parejo, Iborra (Min. 61, Coquelin), M. Trigueros (Min. 61 Chukwueze); Yeremy, Paco Alcácer (Min. 74 Dia) i Danjuma.
  • Cádiz CF: Ledesma; Iza (Min. 64, Sánchez), Haroyan, Chust, A. Espino; Chapela (Min. 53, I. Alejo), Jonsson (Min. 53, Akapo), Fali (Min. 72, Tomás Alarcón), Álex, Lozano; i Sobrino.
  • Gols: 0-1. Min. 15: Lozano. 1-1. Min. 43: Pau. 1-2. Min. 45: Lozano. 1-3. Min 52: Lozano. 2-3. Min 80: Dia. 3-3. Min. 95: Danjuma
  • Àrbitre: Hernández Hernández (Comité Canari). Va amonestar als locals Mandi, Paco Alcácer yi Coquelin i als visitants A. Espino, Fali, Lozano, I. Alejo, Akapo i Haroyan.
  • Incidències: Partit corresponent a la Jornada 11 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant 12.190 espectadors.