Dilluns, 17 de Juny, 2024  |
El Villarreal tanca el curs amb un empat davant Osasuna i sense plaça per a jugar a Europa (1-1) El Villarreal tanca el curs amb un empat davant Osasuna i sense plaça per a jugar a Europa (1-1)

- 25 Maig, 2024 -

No va tindre sort el Submarí groc en el seu últim partit de la temporada, en El Sadar, on es va haver de conformar... El Villarreal tanca el curs amb un empat davant Osasuna i sense plaça per a jugar a Europa (1-1)

No va tindre sort el Submarí groc en el seu últim partit de la temporada, en El Sadar, on es va haver de conformar amb arrancar un empat després de perdre a tres jugadors per lesió: Alexander Sorloth, Jorge Cuenta i Ramón Terrats

Els navarresos es van avançar en el marcador en el minut 30 amb el gol de Dante Budimir, i en 57 el comandant José Luis Morales va firmar les taules per a l’esquadra vila-realense

El Villarreal va tancar la temporada 2023-24 amb un empat enfront d’Osasuna en El Sadar. L’esquadra vila-realense no va poder aconseguir plaça per a disputar competició europea la pròxima campanya. A més, el seu davanter Sorloth es va quedar a les portes de ser el màxim golejador de Primera. Es va lesionar als pocs minuts de començar la trobada. També van acabar lesionats Ramón Terrats i Jorge Cuenca.

En la primera part va tardar poc a arribar la primera desgràcia al Villarreal en forma de lesió del davanter noruec Alexander Sorloth, que en el minut 17 va haver d’abandonar el terreny de joc en detriment de José Luis Morales. El fort atacant ros es va quedar a les portes de ser el pitxitxi de Primera Divisió. Va anotar 23 gols en el present curs de lliga, pels 24 de l’atacant ucraïnés Artem Dovbyk, del Girona.

Amb tot això, els locals van eixir molt animosos i a poc a poc van anar rondant la porteria d’un Pepe Reina que, possiblement, haja disputat el seu últim partit com a porter del primer equip. De no renovar podria parar a formar part del cos tècnic del juvenil A groc, com a primer entrenador. Però falta per veure si se li oferix renovar o vol penjar les botes.

L’únic gol que es va veure en la primera part va ser el que va marcar Osasuna a la mitja hora de partit. Va arribar la firma del croat Dante Budimir, que va enviar a la xarxa una bona assistència del seu company i alhora ex del Villarreal, Rubén Peña. Amb eixe 1-0 es va arribar al final dels 45 primers minuts.

Segona part

No va tardar molt a igualar el Villarreal. En el minut 57 el davanter madrileny José Luis Morales, que sí que va jugar la seua última trobada en Primera i amb el Submarí (el seu futur passa de nou pel Llevant), va rematar a la xarxa un bon servici d’Álex Baena. Poc després d’eixe gol va arribar la segona desgràcia per al Submarí, amb la lesió del jove defensa Jorge Cuenca, en el minut 63, sent substituït per Dani Parejo.

Va estar més sencer, equilibrat i ordenat el Villarreal en la segona part. Per a acabar de complicar les coses, en el minut 79 el jove migcampista Ramón Terrats també va haver d’abandonar el rectangle de joc lesionat, entrant en el seu lloc Ilias Akhomach. No va passar gens destacable en els últims minuts del partit.

-1- Osasuna: Aitor Fernández; Jesús Areso, Catena (Unai García, min. 79), Juan Herrando, John Mojica; Iker Muñoz; Rubén Peña, Pablo Ibáéz (Moi Gómez, min. 66), Lucas Torró (Moncayola, min. 66), Aimar Oroz (José Arnaiz, min. 80); i Budimir (Raúl García, min. 58).

-1- Villarreal: Pepe Reina; Kiko Femenía, Mosquera, Aïssa Mandi, Jorge Cuenta (Dani Parejo, min. 63); Traoré, Santi Comesaña, Ramón Terrats (Akhomach, min. 79), Manu Trigueros; Sorloth (Morales, min. 17) i Álex Baena (Gonçalo Guedes, min. 63).

Gols: 1-0. Min. 30: Budimir. 1-1. Min. 57: Morales.

Àrbitre: Melero López (Màlaga). Grogues per als locals Iker Muñoz, José Arnáiz, Unai García i Rubén Peña; i als visitants Álex Baena, Mosquera i Traoré.

Camp: El Sadar.

Entrada: 18.385 espectadors.