Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal continua abonat a l’empat i suma un altre (ja van sis) al camp del Reial Mallorca (0-0) El Villarreal continua abonat a l’empat i suma un altre (ja van sis) al camp del Reial Mallorca (0-0)

- 19 Setembre, 2021 -

La primera victòria del Submarí es resisteix. El Villarreal va desplegar un bon joc en el Visit Mallorca Estadi, però no li va servir... El Villarreal continua abonat a l’empat i suma un altre (ja van sis) al camp del Reial Mallorca (0-0)

La primera victòria del Submarí es resisteix. El Villarreal va desplegar un bon joc en el Visit Mallorca Estadi, però no li va servir per a sumar els tres punts i va certificar l’empat contra el Mallorca (0-0) en la Jornada 5 de LaLiga. Son sis empats consecutius, entre la final de la Supercopa d’Europa, la primera jornada de la Lliga de Campions i els quatre partits jugats de lliga. El pròxim dimecres el Villlarreal jugará con a local davant el Alavés, en La Ceràmica, a les 22.00 hores

El Villarreal va arrancar el partit adoptant un paper dominador i aconseguint diverses arribades a l’àrea del Mallorca. Entre Danjuma i Dia van avisar molt prompte al rival i, abans de complir-se el minut 2, van poder marcar el primer punt entre una mar de cames de defensors bermellons, que, finalment, van poder allunyar el perill en l’àrea xicoteta. Tan sols 10 min més tard, el propi Danjuma s’internava en l’àrea des del costat esquerre i deixava una passada arrere per a Trigueros, el tret de la qual de primeres va marxar per damunt del travesser. Les ocasions restants del primer temps també van ser obra dels mateixos homes.

A la mitja hora de joc, Estupiñán va ficar un centre des de la banda esquerra que Dia no va acabar de rematar i M. Reina va poder atrapar el cuir. Abans del descans, Danjuma, de falta directa, va poder fer el primer, però la pilota va marxar fregant el pal de l’arc mallorquinista. Per part seua, Fer Niño, cedit pel Villarreal, va protagonitzar l’única ocasió clara dels locals en la primera part, però no va ser capaç de materialitzar de volea.

Després de la represa, al conjunt d’Unai Emery li va costar arrancar, malgrat un centre xut d’Estupiñán que no va veure porteria. No obstant això, el tècnic basc no va tardar a moure fitxes i va realitzar quatre canvis als 11 minuts. Parejo, A. Moreno, Yeremy i Paco Alcácer van entrar en substitució de Coquelin, M. Trigueros, Dia i Danjuma. El pla d’Emery va fer efecte i els homes de reforç van començar a crear espais entre línies i a rondar l’àrea rival. Yeremy va salvar una pilota que s’anava fora amb una rematada acrobàtica i A. Moreno va definir la jugada de volea, però Reina va salvar l’ocasió.

No obstant això, la defensa local continuava mostrant poques febleses i el control de la possessió no era suficient. Dani Parejo i Yeremy també van tindre el punt inicial en les seues botes, però el primer gol no va poder arribar i el Villarreal va tornar a signar les taules en un partit de LaLiga per quarta vegada consecutiva. El pròxim compromís de lliga dels homes d’Unai Emery tindrà lloc dimecres que ve 22 de setembre (22.00 hores) en l’Estadi de la Ceràmica.

Fitxa tècnica:

RCD Mallorca: M. Reina; Maffeo (J. Sastre, m.37), Valjent, B. Olivan, J. Costa; Take (Lee Kang In m.91), Salva Sevilla, Baba (Battaglia, m.91), Dani Rodríguez; Amath (Lago Junior, m.60) i F. Niño (Hoppe, m.60).

Villarreal CF: Rulli; Foyth, Albiol, Pau, Estupiñán (R. Peña, m.73); M. Trigueros (A. Moreno, m.56), Coquelin (Parejo, m.56), Capoue; Moi Gómez, Dia (Paco Alcácer, m.56) i Danjuma (Yeremy, m.56).

Àrbitre: Del Cerro Grande. Va amonestar als locals J. Sastre y Amath i als visitants Dia, Yeremy i Albiol.

Incidències: Partit entre el RCD Mallorca i el Villarreal CF, corresponent a la Jornada 5 de LaLiga, disputat en el Visit Mallorca Estadi.