Dimecres, 15 de Maig, 2024  |
El Villarreal arranca la lliga 2021-22 amb un empat davant el Granada en l’Estadi de la Ceràmica (0-0) El Villarreal arranca la lliga 2021-22 amb un empat davant el Granada en l’Estadi de la Ceràmica (0-0)

- 16 Agost, 2021 -

El Villarreal suma un punt davant el Granada (0-0) en la primer encontre de lliga de la present temporada 2021/22. Els ‘groguets’ van ser... El Villarreal arranca la lliga 2021-22 amb un empat davant el Granada en l’Estadi de la Ceràmica (0-0)

El Villarreal suma un punt davant el Granada (0-0) en la primer encontre de lliga de la present temporada 2021/22. Els ‘groguets’ van ser netament superiors al seu rival, no obstant això, la falta d’encert va acabar passant factura al combinat d’Unai Emery, que no va trobar la fórmula del gol davant l’equip nassarita. La persistència groga no va tindre premi, malgrat continuar buscant el gol de la victòria després de l’expulsió de Juan Foyth en els últims compassos del partit.

Per a enfrontar-se al Granada, Unai Emery va introduir un onze pràcticament idèntic al de la Supercopa d’Europa, davant el Chelsea a la ciutat irlandesa de Belfast. Només dos canvis. En la porteria, va entrar Gero Rulli per Sergio Asenjo i, en defensa, Mandi per Pau Torres. L’Equip d’Unai Emery va acabar l’encontre amb 10 jugadors per l’expulsió de l’argentí Juan Foyth, per doble groga.

El Villarreal va signar una gran arrancada de partit. Els grocs van imprimir molt de ritme al joc durant els primers minuts, sorprenent el conjunt nassarita amb diverses ocasions consecutives. La connexió entre Gerard i Dia posava en moltes dificultats al Granada. Fins a dues ocasions el davanter franc-senegalés va poder avançar al Submarí en el marcador després de rebre un parell d’assistències del seu soci en el front d’atac.

La primera meitat va ser un monòleg dels grocs, que, pese al bon joc, no van trobar la fórmula del gol. Per part seua, l’afició, que tornava a l’Estadi de la Ceràmica després de diversos mesos, va demostrar el seu compromís amb l’equip encoratjant des del primer minut de trobada.

Després de la represa, el Villarreal va persistir en el seu intent de desequilibrar el marcador. Amb el pas dels minuts, el Submarí va anar guanyant metres i intensificant la seua presència en l’àrea rival, mentre el Granada semblava defensar l’empat en l’Estadi de la Ceràmica.

Manu Trigueros i Gerard van acariciar el gol amb dues ocasions que van marxar desviades. El talaverà va enviar un fort tret desviat, mentre que el davanter català va connectar un testarazo que va marxar llepant el cep del pal.

Raúl Albiol i Manu Trigueros han dedicat a l’afició el títol de campió de la Europa League.

En els últims minuts, Emery va moure la banqueta i va introduir fins a cinc substitucions, buscant cames fresques per a buscar el punt en la recta final del partit. Poc després, el col·legiat de la trobada va expulsar a Foyth per doble amonestació i el Submarí va afrontar més de deu minuts amb un home menys en el terreny de joc.

Malgrat la inferioritat numèrica, el Villarreal va poder emportar-se el partit en l’últim sospir. Quasi complit el temps reglamentari, Gerard va acariciar el gol amb una vaselina que va acabar traient Foulquier en la línia de gol. La jugada venia precedida d’una fantàstica assistència de Dani Raba.

Ja en la prolongació, el Submarí tornava a quedar-se a les portes del gol. En una acció al contraatac, Pervis Estupiñán no va trobar al seu company Boulaye Dia, que de rebre la pilota s’haguera quedat només davant Aarón.

El davanter Dani Raba ha jugat els 20 últims minuts del partit davant el Granada.

Finalment, Villarreal i Granada van signar taules en el partit inaugural del campionat. Poc premi per al Submarí, que va ser clarament superior al seu rival fins i tot en els minuts en els quals va jugar amb un home menys.

Cal recordar que el Villarreal tornará a jugar, dins de la segona jornada de lliga a LaLiga Santander, el pròxim dissabte, dia 21, contra l’Espanyol al camp de Cornellà, a partir de les 19.30 hores.

-0- Villarreal: Rulli; Foyth, R. Albiol, Mandi, A. Pedraza (Estupiñán, m. 77); Yeremy (Raba, m. 71), M. Trigueros (Coquelin, m. 77), Capoue (R. Peña, m. 71), Alberto M. (Moi Gómez, m. 71); Gerard i Dia.

`-0- Granada: Aarón; Foulquier, Germán (Víctor Díaz, m. 85), Domingos D., C. Neva; Monchu, Gonalons, L. Milla (Montoro, m. 61); Antonio Puertas (Soro, m. 85), L. Suárez (Bacca, m. 45) i D. Machís (Molina, m. 79).

Àrbitre: González Fuertes (Comité asturià). Va amonestar als locals Gerard, Capoue i R. Peña, així com al visitant Germán. Va expulsar per doble cartolina groga a Foyth (m. 82).

Incidències: Partit entre el Villarreal i el Granada corresponent a la jornada 1 de LaLiga 2021/22 celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 7.837 espectadors.