Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
Quique Setien s’estrena amb un empat davant el Hapoel Beer Sheva a la Conference League (2-2) Quique Setien s’estrena amb un empat davant el Hapoel Beer Sheva a la Conference League (2-2)

- 27 Octubre, 2022 -

El Submarí va empatar davant l'Hapoel Beer Sheva en el primer partit de Quique Setién com a entrenador del Villarreal i a l'últim compromís... Quique Setien s’estrena amb un empat davant el Hapoel Beer Sheva a la Conference League (2-2)

Chukwuece i Danjuma van ser els que van segellar els gols vila-realencs en el penúltim partit de la fase de grups

Els de Quique Setién es van fer prompte amb el control de l’esfèric i, per tant, gaudirien d’una doble ocasió de perill a pilota parada al minut 8. Alberto Moreno voleava des de la frontal un baló lateral penjat per Manu Trigueros que el porter visitant detenia, però no agafava, en el rebuig, Chukwueze, amb poc d’ angle estavellava contra el travesser.

A pesar del domini mostrat al terreny de joc, els groguets no aconseguirien marxar-se amb avantatge al descans. Per part seua, l’Hapoel Be’er Sheva, a penes va posar en destrets a un fiable Pepe Reina, que es va mostrar segur a les escasses intervencions que va tindre durant els primers 45 minuts. Al final de la primera part, Villarreal i Hapoel Be’er Sheva signaven les taules.

La segona part va començar costa amunt per al Submarí que, en el minut 47, es veuria amb un penal en contra per una mà d’Aïssa Mandi. Hemed no perdonava des del punt fatídic i el Be’er Sheva s’avançava al marcador.

No obstant això, poc li anava a durar l’alegria al conjunt visitant quan en el minut 57 i després d’una bona triangulació, Samu Chukwueze colpejava des de la mitja lluna de l’àrea una pilota que es colava al fons de la xarxa pegat al pal.

La insistència del Submarí li serviria no sols per a empatar el partit, sinó per a donar-li la volta al marcador. Danjuma, després d’una delícia de taló de Manu Trigueros, regatejava a l’últim defensor de l’Hapoel per a definir a la perfecció amb la seua cama esquerra i posar el 2-1 a 20 minuts del final.

Al minut 71, l’Hapoel Be’er Sheva anava a empatar de nou el partit. Jehezkel, després d’una bona jugada individual, posava un empat a dos tants que anava a ser el resultat definitiu de la trobada.

El Villarreal, classificat com primer de grup des de la jornada anterior, tancarà la fase de grups de la UEFA Conference League davant el Lech Poznan dijous que ve 3 de novembre.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Kiko F., Mandi, J. Cuenca, Alberto M. (min. 65, J. Mojica); Chukwueze, Morlanes (min. 71, Parejo), M. Trigueros, Álex. B (min. 71, Lo Celso); Yeremy (min. 65, A.J. Morales), Danjuma (min. 78, N. Jackson).

Hapoel Be’ er Sheva: Glazer; Abu Abaid, Yosefi (min. 61, Hatuel), Miguel Vítor, Hélder Lopes; Elias, Shamir, Micha (min. 71, Safuri); Hemed (min. 61, Suleymanov), Ansah (min. 71, Selmani), Jehezkel (min. 82, Maman).

Gols: 0-1. Min. 48: Hemed. 1-1. Min. 57: Chukwueze. 2-1. Min. 70: Danjuma. 2-2. Min. 79: Jehezkel.

Àrbitre: Juxhin Xhaja (Albania). Va amonestar al local Álex. B i als visitants Miguel Vítor, Jehezkel, Hélder Lopes i Elías.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Hapoel Be’er Sheva, corresponent a la jornada 5 de la fase de grups de la Uefa Conference League 22-23, celebrat en el Ciutat de València front 6.338 espectadors.