Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
El Villarreal s’estrena amb empat davant l’Sporting Clube Portugal amb gol d’Àlex Baena (1-1) El Villarreal s’estrena amb empat davant l’Sporting Clube Portugal amb gol d’Àlex Baena (1-1)

- 15 Juliol, 2022 -

Un empat va cosir el conjunt d'Unai Emery en el seu primer partit de pretemporada disputat en terres portugueses i on el jove atacant... El Villarreal s’estrena amb empat davant l’Sporting Clube Portugal amb gol d’Àlex Baena (1-1)

El jove atacant va igualar el marcador al minut 75; els portuguesos es van avançar abans del descans amb un tant de Pedro Gonçalves

El Villarreal CF va estrenar la seua pretemporada amb un empat davant l’Sporting CP (1-1). Els ‘groguets’ van igualar la diana inicial de Pedro Gonçalves amb un gol d’Álex Baena en la segona meitat.

Com és costum en pretemporada, Unai Emery va repartir minuts entre els seus futbolistes davant l’Sporting CP. Els grocs van iniciar bé el xoc, però van ser els lusitans els que es van avançar en el marcador amb un gran gol de Pedro Gonçalves abans del descans. L’extrem portugués va convertir un sorprenent xut amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea que va colpejar en el pal abans de depassar la línia de gol.

En la segona meitat, el Villarreal va fer un pas al capdavant a la recerca del punt de l’empat. La igualada va arribar per mediació d’Álex Baena, que va rematar a la xarxa una esplèndida pilota cedida per Pedraza. El cordovés, després de signar un impressionant desmarcatge a l’esquena de la defensa rival, va rebre una magnífica assistència a l’espai de Dani Parejo i va cedir perquè el d’Almeria estrenara el compte del Submarí.

L’amistós davant l’Sporting CP va oferir el debut de José Luis Morales com a futbolista del Villarreal.

Després de l’empat davant l’Sporting CP (1-1), el Submarí prosseguirà l’European Summer Tour 2022 Color Star aquest dissabte amb un nou amistós davant el PSV Eindhoven (dissabte, 19.00 hores) en el Philips Stadion.

Fitxa tècnica

Sporting CP: Antonio Adán; R. Esgaio, José Marsà, Inácio, Reis; Nuno Santos (Essugo, m. 65), M. Ugarte (Everton Santos, m. 65), Matheus Nunes, Pedro Gonçalves (Renato Veiga, m. 88); Bruno Tabata i (Trincao, m. 65) Paulinho.

Villarreal CF: Jorgensen; Mario Gaspar, Mandi (R. Albiol, m. 69), Cuenca, Dani Tasende (A. Pedraza, m. 60), Capoue (Coquelin, m. 69), M. Trigueros (Parejo, m. 69), Moi Gómez (Álex B., m. 69), A. J. Morales (Iborra, m. 83), N. Jackson (Danjuma, m. 60) y Fer Niño (Gerard, m. 60).

Gols: 1-0. Min. 40: Pedro Gonçalves. 1-1. Min. 76: Álex Baena.

Àrbitre: Ricardo Baixinho.

Incidències: Primer amistós de pretemporada. El Villarreal i l’Sporting CP es van enfrontar en l’Estadi Algarve de Faro (Portugal).