Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal no va aguantar la pressió del Espanyol y va desaprofitar un 2-0 al seu favor a La Cerámica (2-2) El Villarreal no va aguantar la pressió del Espanyol y va desaprofitar un 2-0 al seu favor a La Cerámica (2-2)

- 3 Febrer, 2019 -

El conjunt català va empatar amb gols de Bonera, en pròpia porta, i de Rosales (2-2). El Villarreal no va aguantar la pressió del Espanyol y va desaprofitar un 2-0 al seu favor a La Cerámica (2-2)

El Villarreal va empatar davant l’Espanyol a l’Estadi de la Ceràmica en un partit en què va arribar a posar-se 2-0 en el marcador gràcies als gols d’Iborra i Cazorla, aquest últim de penal. El conjunt català va empatar amb gols de Bonera, en pròpia porta, i de Rosales (2-2). Ara cal pensar en el próxim partit que será divendres que ve al camp del Valladolid.Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va dibuixar sobre el camp una 3-5-2 amb Álvaro, Bonera i Funes Mori com a centrals. Miguelón i Pedraza per banda amb Cazorla i Fornals entre línies. A la primera part el domini groc va ser clar i les oportunitats de gol van arribar amb el pas dels minuts. Primer amb una jugada assajada a la qual Cazorla va executar un servei de córner ras, Toko Ekambi va cedir enrere i Gerard va disparar a dalt.

Poc més tard va ser el torn de Toko Ekambi. El ’17’ groc va disparar desviat després d’una altra jugada a pilota parada executada per Cazorla. L’asturià va deixar detalls de la seua enorme classe al llarg de tot el partit.

Primer gol d’Iborra

De les seues botes va néixer el 1-0. Cazorla va servir amb delicadesa una falta lateral, Gerard va rematar de cap al travesser i Iborra la va caçar per enviar-la a la xarxa (m. 36). El Villarreal es mostrava sòlid en defensa i incisiu en atac. Abans d’arribar al descans va poder ampliar la seua renda. Pedraza va arribar a línia de fons, va centrar enrere i Gerard va enviar la pilota per sobre del travesser.

Després del pas dels vestidors va seguir l’emoció. El Submarí colpejava amb força cada vegada que atacava. Pedraza es va escapar per banda esquerra i va disparar creuat topant-se amb el pal. El 2-0 va arribar des del punt de penal. Toko Ekambi va ser enderrocat a l’àrea per Hermoso i Cazorla va assumir la responsabilitat. L’asturià va batre a Diego López sense titubejar (m. 65).

Els homes de Javi Calleja no van saber jugar com cal la segona part i el rival li va empatar. FOTO: LALIGA

L’Espanyol va retallar distàncies en una jugada desgraciada per als grocs. Granero va executar una falta, Asenjo va rebutjar i Bonera, en el seu intent de rebutjar, es va introduir la pilota en la seua pròpia porteria. El segon gol perico va ser de Rosales. El lateral dret es va treure un inapel·lable xut amb l’esquerra des del pic de l’àrea que va entrar per tot l’escaire (2-2, m. 80).

El Villarreal ho va intentar fins al final, però el marcador ja no es mouria. El proper partit dels grocs serà divendres contra el Real Valladolid a l’estadi José Zorrilla (21.00 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Bonera, Álvaro, Funes Mori; Miguelón (Mario Gaspar, m. 87), Iborra, Fornals (Chukwueze, m. 82), Cazorla, Pedraza; Toko Ekambi (Bacca, m. 73) i Gerard.

RCD Espanyol: Diego López; Rosales, David López, Hermoso, Dídac (Lei Wu, m. 77); Víctor Sánchez (Melendo, m. 46), Darder, Granero; Sergio García (Ferreyra, m. 69), Borja Iglesias i Piatti.

Gols: 1-0. Min. 36: Iborra. 2-0. Min. 65: Cazorla, de penal. 2-1. Min. 75: Bonera, en pròpia porta. 2-2. Min. 80: Rosales.

Àrbitre: Cuadra Fernández (C. Balear). Groga als locals Bonera, Fornals, Funes Mori i Iborra; així com als visitants Víctor Sánchez, Dídac, Hermoso, Rosales i Darder.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.476 espectadors.