Divendres, 17 de Maig, 2024  |
El Vila-real no troba la combinació per a obrir la porteria d’un ordenat Elx en l’Estadi de la Ceràmica (0-0) El Vila-real no troba la combinació per a obrir la porteria d’un ordenat Elx en l’Estadi de la Ceràmica (0-0)

- 6 Desembre, 2020 -

Un punt. Això és el que va sumar el Villarreal davant l'Elx en l'Estadi de la Ceràmica malgrat la insistència dels grocs al llarg... El Vila-real no troba la combinació per a obrir la porteria d’un ordenat Elx en l’Estadi de la Ceràmica (0-0)

Un punt. Això és el que va sumar el Villarreal davant l’Elx en l’Estadi de la Ceràmica malgrat la insistència dels grocs al llarg dels 90 minuts. El conjunt il·licità es va mostrar com un bloc sòlid, sense fissures, i això li va valdre per a puntuar. Unai Emery va realitzar fins a huit canvis respecte a l’onze titular que va iniciar l’últim compromís davant el Sivasspor. Tan sols van repetir Iborra, Álex Baena i Samu Chukwueze

La primera part va ser extremadament igualada i les ocasions clares de gol no van arribar a comptabilitzar-se. Tots dos equips lluitaven cada pilota com si fóra l’últim del partit i això provocava massa imprecisions.

L’objectiu era acaparar la possessió de l’esfèric. El Villarreal no patia en defensa, però li costava crear perill davant la porteria defensada per Edgar Badía. El conjunt il·licità, per part seua, va poblar el centre del camp a la recerca d’un major protagonisme, deixant només en punta a Pere Milla.

Sense majors sobresalts en les àrees es va arribar al descans. Un temps que va aprofitar *Emery per a modificar l’equip. Van entrar Take i Paco Alcácer per Chukwueze i Álex Baena, respectivament. A l’atac. Cal destacar que Paco Alcácer va reaparéixer després d’una lesió muscular, però als 77 minuts va haver d’abandonar de nou el camp amb molèsties.

La primera gran ocasió per als grocs i del partit va estar en la bota esquerra de Gerard. El ‘7’ va soltar un *zurdazo des de la frontal que es va anar llepant el pal esquerre il·licità (m. 70). El Villarreal es va deslligar i Take va tindre una altra immillorable oportunitat a continuació, aquesta vegada després d’una magnífica combinació. Edgar Badía va buidar a servei de cantonada amb dificultats.

Passaven els minuts i el marcador no es movia. Ho va intentar amb una cabotada forçada Pau Torres, però la pilota va acabar botant en el travesser.

El pròxim partit del Submarí serà en l’Estadi de la Ceràmica contra el Qarabag en l’última jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League (dijous, 21.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-0- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau, Estupiñán; Trigueros (Fer Niño, m. 81), Iborra (Coquelin, m. 77), Parejo; Chukwueze (Take, m. 46), Gerard i Álex Baena (Paco Alcácer, m. 46 (Yeremy, m. 77)).

-0- ELX: Edgar Badía; Barragán, Verdú, Diego González, Josema; Josán (Lucu, m. 87), Marcone, Guti, Fidel, Morente (Mfulu, m. 87); i Pere Milla.

ÀRBITRE: Jaime Latre (Aragonés). Groga als locals Parejo, Albiol i Coquelin; així com als visitants Pere Milla i Fidel.

CAMP: l’Estadi de la Ceràmica. Sense públic