Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal vol i no pot davant un Athletic molt perillós en les contres (1-1) El Villarreal vol i no pot davant un Athletic molt perillós en les contres (1-1)

- 23 Desembre, 2020 -

El conjunt biscaí es va avançar amb un gol de William José, i en la segona part Yeremi Pino va empatar El Villarreal vol i no pot davant un Athletic molt perillós en les contres (1-1)

El conjunt biscaí es va avançar en el marcador amb un gol de William José, i en la segona part el jove Yeremi Pino va empatar

El Villarreal va igualar davant l’Athletic en l’Estadi de la Ceràmica (1-1) en un partit que va estar marcat, inevitablement, per les decisions arbitrals. Fins a dos penals va poder assenyalar a favor dels grocs i cap va arribar a llançar-se. Un sí que ho va xiular Medié Jiménez, però va rectificar a instàncies del VAR. Els ‘lleons’ es van avançar per mitjà de Williams i *Yeremy va empatar ja en la segona meitat.

Unai Emery va tornar a apostar per Juan Foyth com ‘stopper’ davant la greu lesió d’Iborra. L’argentí va formar en la medul·lar al costat de Trigueros i Parejo. En la zona més avançada, el canterà Fer Niño va repetir en punta de llança amb Gerard i Moi Gómez en els costats. Una davantera ‘Made in’ Pedrera Grogueta.

La primera part va estar repleta d’infortunis. Primer, Fer Niño va ser derrocat en l’àrea per Unai Simón i el col·legiat va xiular penal. Després de revisar la jugada el VAR, Medié Jiménez va rectificar i va anul·lar la seua decisió. Això va afectar els grocs, que van encaixar el 0-1 en el 19’. Iñaki Williams, fregant el fora de joc, va anotar amb un tret ras davant Asenjo. Quatre minuts més tard, Mario Gaspar va haver d’abandonar el camp lesionat. En el seu lloc va entrar Rubén Peña.

El ‘Submarí’ l’intentava de totes les maneres possibles, amb passades per dins, amb centres laterals… Res. La va tindre Gerard Moreno amb una rematada forçada a centre des de l’esquerra de Pedraza, però la rematada del ‘7’ es va ser desviat.

Fregant el temps de descans, una nova jugada polèmica. Aquesta vegada per mà de Vencedor dins de l’àrea que l’àrbitre no va interpretar com a mereixedora de pena màxima davant la desesperació dels grocs.

El Villarreal va eixir per totes en la segona part. Així, Fer Niño, Pedraza i Gerard van tindre clares ocasions de gol per a igualar el marcador. La falta de punteria i les miraculoses intervencions de Unai Simón ho van evitar. Unai Emery va agitar la coctelera, donant entrada a Yeremy per Foyth. Un canvi ofensiu que va funcionar a la perfecció.

L’atacant canari va estavellar una pilota en el pal en el 73’ i tan sols uns segons més tard va marcar el 1-1 amb un llançament en cama esquerra a passada de cap de Trigueros que va entrar com un obús en la porteria basca. Golàs més que merescut.

D’ací fins al final es va lluitar cada pilota com si fóra l’últim, encara que el marcador ja no es mouria.

El pròxim partit del Vila-real *CF serà contra el Sevilla en el Ramón Sánchez-*Pizjuán (dimarts, 29 de desembre, 17.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar (Rubén Peña, m. 23), Albiol, Pau, Pedraza (Estupiñán, m. 81); Trigueros, Foyth (Yeremy, m. 65), Parejo; Gerard, Fer nIÑO(Chukwueze, m. 81) i Moi Gómez.

-1- Athletic: Unai Simón; Capa, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri; Vesga (Dani García, m. 57), Vencedor; De Marcos (Lekue, m. 83), Muniain (Sancet, m. 78), Berenguer (Morci, m. 83); i Williams (Raúl García, m. 78).

Gols: 0-1. Min. 19: Williams. 1-1. Min. 74: Yeremy.

Àrbitre: Medié Jiménez (C. Català). Groga a Gerard i Berenguer.

Camp: Estadi de la Ceràmica.