Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
El Villarreal assoleix davant l’Elx una gran golejada per seguir invicte i tercer (4-0) El Villarreal assoleix davant l’Elx una gran golejada per seguir invicte i tercer (4-0)

- 4 Setembre, 2022 -

L'Equip groguet va ser molt superior i va aconseguir signar dos gols en cada temps El Villarreal assoleix davant l’Elx una gran golejada per seguir invicte i tercer (4-0)

L’Equip groguet va ser molt superior i va aconseguir signar dos gols en cada temps, davant un rival molt fluix

Suma i seguix. El Villarreal CF va superar a l’Elche CF (4-0) en el partit corresponent a la jornada 4 de LaLiga Santander. Els d’Emery, que disputaven el seu primer matx com a locals al Ciutat de València en competició domèstica, van quallar novament una excel·lent actuació i gràcies als gols de Gerard Moreno, Lo Celso, Coquelin i Morales es van portar els tres punts al matx davant dels ilicitanos.

El conjunt d’Unai Emery afrontava el partit davant de l’Elche CF -que encara no coneix la victòria en LaLiga 2022/23- en un Ciutat de València amb una gran afluència de groguets en les grades i amb l’objectiu de sumar tres punts que li mantingueren als llocs punters de la classificació.

La igualtat va ser la tònica dominant dels deu primers minuts del partit. No obstant això, prompte la trencaria el Villarreal CF amb el primer seriós avís dels grocs al minut 12. Gerard Moreno feia gala de la seua qualitat filtrant un passe a Pedraza per damunt d’un defensor elxà; el cordovés, amb poc angle, treia un esquerranàs que obligava a Badía a emprar-se al màxim.

El Submarí es va resquitar després de la seua primera gran ocasió del partit, perquè noves ocasions van arribar per als d’Emery, que començaven a meréixer un poc més al matx. Primer Nico Jackson dins de l’àrea amb un tir amb l’interior del seu peu dret i després Gerard Moreno, al que li van anul·lar un gol al minut 23 per fora de joc amb un potent esquerranàs pegat al pal van ser els avisos previs a l’anhelat gol del conjunt groc.

Al minut 26 Kiko Femenía posava una gran centrada al cor de l’àrea que rematava Gerard Moreno. El tir del català, en primera instància, era blocat per un Édgar Badía que res va poder fer amb el segon i definitiu tir de Gerard que a boca de canó i amb el meta elxà totalment vençut anotava el primer gol de la vesprada.

Lo Celso seria l’encarregat de posar més terra pel mig quan al minut 36 li llevava les teranyines a la porteria de l’Elche amb un esquerranàs inapel·lable dins de l’àrea després d’una bona assistència de Nico Jackson.

Amb el 2-0 reflectit al marcador ambdós conjunts s’anaven al túnel de vestuaris. El Villarreal, seriós i insistent en atac, vencia al terme dels primers 45 minuts gràcies als gols de Gerard i Lo Celso.

La serietat i el treball vist durant la primera part també es va veure reflectit durant el segon acte. Els d’Emery, sòlids en defensa i generant novament bones ocasions en atac, van ser capaços de sentenciar el matx. Primer Francis Coquelin rematant al punt de penal un passe de Samu Chukwueze dins de l’àrea en el minut 89 i Morales després d’una gran jugada individual en el 94 arredonien l’excelsa actuació del Villarreal davant de l’Elche.

Amb aquesta victòria el Villarreal suma tres importants punts que li col·loquen tercer amb deu punts de dotze possibles. El conjunt groc tornarà a competir dijous que ve, a partir de les 18.45 hores, davant del Lech Poznan en el partit corresponent a la jornada 1 de la fase de grups de la Conference League. Per la seua banda, en LaLiga els d’Emery viatjaran fins a Sevilla per a mesurar-se al Real Betis en el Benito Villamarín diumenge que ve a les 21.00 hores.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Kiko F. (Mandi, m.78), R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Capoue, Parejo, Yeremy (Chukwueze, m. 65), Lo Celso (Coquelin, m. 78); Gerard (Alex B., m. 65) i N. Jackson (A.J. Morales, m. 46).

Elche CF: Edgar Badía; H. Palacios, Roco, R. P. Bigas, C. Clerc; Collado (Quina, m. 70), Mascarell, Raúl Guti (Gumbau, m. 46), T. Morente (Josan, m. 70); Lucas Boyé (Pere Milla, m. 57) i E. Ponce (Roger Ms., m. 57).

Gols: 1-0. Min. 26: Gerard. 2-0. Min 36: Lo Celso. 3-0. Min. 89: Coquelin. 4-0. Min. 94: A.J. Morales.

Àrbitre: Ortiz Arias (Comité Madrileny). Va amonestar al local N. Jackson i als visitants Raúl Guti, Pere Milla i Roco.

Incidències: Ciutat de València davant de 13.915 espectadors.