Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Un gol de Roger en el minut 120 deixa KO al Vila-real en els quarts de la Copa (1-0) Un gol de Roger en el minut 120 deixa KO al Vila-real en els quarts de la Copa (1-0)

- 3 Febrer, 2021 -

L'equip dirigit per Emery es va quedar sense fer història i ara centrarà en la Lliga i de l'Europa League Un gol de Roger en el minut 120 deixa KO al Vila-real en els quarts de la Copa (1-0)

L’equip dirigit per Emery es va quedar sense fer història i ara centrarà en la Lliga i de l’Europa League

Trist i cruel final per al Villarreal en la Copa del Rey. El conjunt groc va caure davant el Levante UD (1-0) en l’últim minut d’un partit que va marxar a la pròrroga i va resoldre ‘in extremis’ l’equip local per mediació de Roger. Unai Emery va apostar per confeccionar un onze titular de garanties, sobreposant-se a les nombroses absències per lesió que acumula el conjunt groc. El Submarí va saltar al verd d’Orriols amb un dibuix de 5-3-2. Els protagonistes triats pel tècnic basc per a enfrenarse al Levante van ser els següents: Rulli; R. Peña, Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Parejo, Coquelin, M. Trigueros, Moi Gómez; i Alcácer.

El Submarí va saltar enèrgic i amb molt d’ímpetu al partit. La primera oportunitat del partit va caure a favor de l’equip groc gràcies a la pissarra d’Emery. Pau Torres va culminar amb una rematada de cap una acció d’estratègia del Submarí en un servei de cantonada, que, botat per Dani Parejo, també va comptar amb la participació de Moi Gómez i Trigueros.

Des dels primers compassos, tots dos equips van plantejar un partit molt obert i amb alternatives. Sense marge per a especulacions. El Villarreal es va ensenyorir de la pilota i el Levante s’encomanava a la seua alta pressió per a sorprendre el Submarí en algun desajustament.

Complida la mitja hora de partit, el Villarreal va acréixer la seua presència en la zona de tres quarts de camp rival. En el 33’, Pedraza va estavellar un tret creuat, després d’un bon passe a l’espai de Trigueros, en les manyoples de Cárdenas.

A cinc minuts per al final del primer temps, va tornar a la càrrega el Villarreal per mediació de Trigueros que, amb un tret des de la frontal de l’àrea, va provar novament el bon fer del meta local, que va buidar a córner.

El partit va marxar al descans amb 0-0 en el marcador. El Villarreal va ser molt superior al seu rival en els primers 45 minuts. No obstant això, els grocs van acusar la falta d’encert en els metres decisius.

La segona meitat va començar de la mateixa manera que va concloure la primera, amb domini i ocasions per a l’equip d’Unai Emery. A la volta dels vestuaris, Paco Alcácer va tindre en les seues botes una clara opció d’obrir el marcador. El davanter de Torrent va controlar una excepcional pilota a l’espai de Trigueros i va connectar un potent tret amb la esquerra que va frustrar Cárdenas amb una sòbria intervenció.

Complida l’hora de partit, es van igualar les forces en Orriols. El Levante va moure la banqueta i va començar a tindre major presència en el camp ‘groguet’. El pas dels minuts també va jugar en contra del Submarí, que va començar a acusar el cansament més que el seu rival.

A un sol minut del final del partit, el Villarreal va tindre una doble ocasió per a emportar-se la victòria. Un llançament de falta executat per Dani Parejo va obligar a Cárdenas a repel·lir el cuir amb dificultats. El rebutge li va caure a Baena, el tret del qual ho va traure de la mateixa línia de gol un defensa granota.

Cap dels dos equips va ser capaç de desequilibrar la balança en els 90 minuts reglamentaris. Amb 0-0 en el marcador, el partit va marxar a la pròrroga. En el minut 120, el Levante va marcar el gol de la victòria per mediació de Roger. Un cruel final per a un equip groc que va lluitar fins al final.

Levante UD: Cárdenas; Son (Melero, m. 54), Postigo, Vezo, Toño (Clerc, m. 75); Coke (Miramón, m. 65), Radoja, Malsa (Roger, m. 65), Rochina (Morales, m. 54), Bardhi; i Dani Gómez (Sergio León, m. 105).

Villarreal CF: Rulli; R. Peña (Estupiñán, m. 65), Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Parejo, Coquelin (Fer Niño, m. 90), M. Trigueros, Moi Gómez (Álex B., m. 50); i Paco Alcácer (Bacca, m. 86).

Gols: 1-0. Min. 120: Roger.

Àrbitre: Soto Grado (Comité de La Rioja). Va amonestar als locals Bardhi, Rochina, Postigo i Melero, així com als visitants R. Albiol, M. Trigueros, Parejo i Álex B.

Incidències: Partit entre el Levante UD i el Villarreal CF corresponent als quarts de final de la Copa del Rey celebrat en el Ciutat de València.