Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
El Villarreal dorm en llocs d’Europa després de derrotar al Levante en un partit molt igualat (2-1) El Villarreal dorm en llocs d’Europa després de derrotar al Levante en un partit molt igualat (2-1)

- 15 Febrer, 2020 -

L'equip de Calleja fa bo el punt sumat a Valladolid amb una patida victòria davant un conjunt 'granota' que va lluitar fins a l'últim... El Villarreal dorm en llocs d’Europa després de derrotar al Levante en un partit molt igualat (2-1)

L’equip de Javi Calleja fa bo el punt sumat a Valladolid amb una patida victòria davant un conjunt ‘granota’ que va lluitar fins a l’últim minut

El Villarreal es va imposar al Levante en l’Estadi de la Ceràmica gràcies als gols de Gerard Moreno i Moi Gómez. Dos amb l’esquerra i tres punts d’or. Aquesta victòria permet al Submarí dormir en posicions europees, ja que ascendeix a la sisena plaça. Ara arriben dues importants eixides que calibraran les possibilitats de l’equip de Javi Calleja.

Javi Calleja va tornar a apostar pel mateix onze que va empatar davant el Real Valladolid. Amb Rubén Peña en el costat esquerre de la saga i un centre del camp replet de talent. Gerard Moreno, escorat a la dreta, va marcar el 1-0 en el minut 8 del duel.

Santi Cazorla va realitzar un magistral canvi d’orientació, Paco Alcàsser va controlar l’esfèric i aquest va caure als peus de Gerard Moreno perquè anotara amb un precís llançament a la xarxa (1-0). El partit va ser molt igualat. El conjunt ‘granota’ pressionava l’eixida de pilota dels grocs i el Villarreal havia d’emprar-se a fons per a crear perill davant la porteria d’Aitor.

Calleja va moure la banqueta en l’inici del segon acte. Anguissa va entrar al terreny de joc reemplaçant al seu company Iborra, que era l’únic jugador amb cartolina groga.

Santi Cazorla, en una acció del partit. FOTO: LALIGA

El Levante va empatar en el 55’. Clerc va centrar des de la banda esquerra, la pilota va arribar ras al segon pal i allí va aparéixer Borja Mayoral per a enviar-lo a la xarxa (1-1). El colp no va afectar el Villarreal, que va tornar a marcar tan sols cinc minuts més tard. Moi Gómez va rebre en la frontal de l’àrea i va connectar amb l’esquerra inapel·lable que va entrar pegat al pal (2-1). El punt va tardar cinc minuts a pujar al marcador degut a la revisió del VAR, queva txequear fins al mil·límetre la posició prèvia de Gerard Moreno.

Emoció fins al final. El partit va ser intens fins a l’últim sospir, però el marcador ja no es mouria. El pròxim partit del Villarreal serà davant l’Atlètic de Madrid en l’estadi Wanda Metropolità (diumenge, 21.00 hores).

-2- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Funes Mori, Peña; Cazorla (Pau, m. 90), Iborra (Anguissa, m. 46), Trigueros, Moi Gómez; Gerard i Paco Alcàsser (Chukwueze, m. 75).

-1- Levante: Aitor; Miramón, Ruben Vezo, Postigo, Clerc (Toño, m. 88); Rochina, Campanya, Vukcevic (Sergio León, m. 80), Bardhi; Roger i Borja Mayoral (Morals, m. 71).

Gols: 1-0. Min. 8: Gerard Moreno. 1-1. Min. 55: Borja Mayoral. 2-1. Min. 60: Moi Gómez.

Àrbitre: Melero López (Andalús). Groga als locals Iborra, Trigueros i Peña; així com al visitant Postigo.

Camp: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 17.269 espectadors.

L’altre partit de l’Estadi de la Ceràmica

GROC TALENT: El grup Xarxa Smoke va ser el participant en el concurs Groc Talent llançat pel Villarreal i el SanSan Festival en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica.

Foto1

TORNEO 3X3 GROGUET: En la previa del partido se celebró una nueva edición del torneo ‘3×3 Groguet’ con la participación de los equipos del CD Benicarló, CF Huracán Vila-real y CF Alcalá. Los ganadores se fotografiaron con el primer equipo amarillo.

Foto7

TORNEIG 3X3 GROGUET: En la prèvia del partit es va celebrar una nova edició del torneig ‘3×3 Groguet’ amb la participació dels equips del Benicarló, Huracà Vila-real iAlcalá. Els guanyadors es van fotografiar amb el primer equip groc.

Foto3

MENJAR DE DIRECTIVES. El president del Villarreal, Fernando Roig, va fer lliurament al president del Levante, Francisco Catalán, del joc de taula del Villarreal tematitzat amb els equips de LaLiga (Parxís i Oca) realitzat per l’artista Elena Negueroles.

Foto5

ENDAVANT BENICÀSSIM. La localitat benicense va ser protagonista de la iniciativa Endavant Província en l’Estadi de la Ceràmica. El Tinent d’Alcalde de Benicàssim, Carlos Díaz Miró, va assistir al menjar de directives i va presenciar el partit en directe. A més, en la prèvia i al descans de la trobada, la Unió Musical Santa Cecilia, dirigida per Eloísa Domínguez Carrasco i composta per 33 músics, va interpretar diverses peces.

Foto6

FOTO CONJUNTA AMB ASPANION CONTRA EL CÀNCER INFANTIL. Just abans de l’inici de partit, els dos equips es van fotografiar amb els xiquets de ASPANION (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer) per a donar visibilitat al dia internacional contra aquesta malaltia que és hui.