Dimarts, 14 de Maig, 2024  |
El Villarreal cau derrotat davant Las Palmas i la graderia comença a mostrar la disconformitat amb el joc (1-2) El Villarreal cau derrotat davant Las Palmas i la graderia comença a mostrar la disconformitat amb el joc (1-2)

- 8 Octubre, 2023 -

El Submarí va caure davant la Las Palmas en l’Estadio de la Cerámica (1-2). Va encaixar un gol abans del descans i un altre... El Villarreal cau derrotat davant Las Palmas i la graderia comença a mostrar la disconformitat amb el joc (1-2)
L’equip dirigit per Pacheta va reaccionar a última hora amb el marcador molt en contra seua (0-2)

El conjunt groc afrontava el duel davant Las Palmas, amb la il·lusió d’aprofitar una fantàstica oportunitat per a tornar a sumar de tres en LALIGA després de la valuosa i inspiradora victòria europea del dijous davant l’Stade Rennais (1-0).

Pacheta va introduir novetats en l’onze inicial. Va entrar com a titular Ben Brereton i va repetir Manu Trigueros. Noves variants amb les quals el tècnic burgalés aspirava a dominar el joc i trobar amb èxit la porteria contrària.

En els primers compassos, el Villarreal estava sent vertical. Amb Sorloth i Ben Brereton, el Submarí trobava la fórmula de córrer a l’espai i fer-li mal al seu rival. Abans d’aconseguir l’equador del primer temps, Sorloth va caçar una bona pilota a l’espai i, davant l’oposició de Valles, va cedir per a Ben Brereton, que no va poder controlar un cuir que va repel·lir la defensa rival. Per molt poquet.

En el minut 25, Sorloth -totalment omnipresent- va rematar un servei de cantonada en una fantàstica posició per a avançar als seus. La pilota, creuada després de la rematada amb el cap del noruec, va marxar fregant el pal.

En l’última acció abans d’arribar al descans, Las Palmas va anotar el 0-1 amb un gol de lliure directe anotat per Coco des de la mitjana distància.

Si la primera meitat no havia acabat bé per als interessos del Villarreal, de la mateixa manera va arrancar la segona part. Res més començar, l’àrbitre va xiular penal per mans de Mandi. Des dels onze metres, Marc va posar el 0-2.

Es posava molt costa amunt el partit per al Villarreal, que havia de remuntar un desavantatge de dos punts. Per a intentar la machada, Pacheta va moure la banqueta i va introduir a Morales, Kiko, Alberto i Ilias. Més endavant fins i tot va ingressar al camp Gerard Moreno.

En el minut 70, Sorloth va tornar a acariciar el gol amb una cabotada des del segon pal en un servei de cantonada. La sort era esquiva al Villarreal, que per mitjà de Morales va anotar el 1-2 i va ser anul·lat per un escassíssim fora de joc.

En el temps afegit, Gerard Moreno, que va ingressar al camp per a liderar a l’equip en l’últim tram, retalle distàncies amb un impressionant xut amb la cama esquerra des de llarga distància. No obstant això, no va ser suficient per a sumar en l’Estadio de la Cerámica.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Foyth, R. Albiol (I. Akhomach, m. 66), Mandi, A. Pedraza (Alberto M., m. 58); Yeremy (A. J. Morales, m. 46), Parejo, Capoue, Brereton Díaz (Kiko F., m. 58); M. Trigueros (Gerard, m. 75) i Sorloth.

UD Las Palmas: Á. Valles; Álex Suárez, Coco, Mika Mármol, Cardona; M. Haddadi (C. Herrera, m. 88), Javi Muñoz (Jonathan Viera, m. 75), Loiodice (Perrone, m. 75), Kirian, Pejiño (Sory Kaba, m. 58); i Marc (Marvin, m. 58).

Gols: 0-1. Min. 45+1: Coco. 0-2. Min. 51: Marc (p). 1-2. Min. 92: Gerard.

Àrbitre: Muñiz Ruiz. (Comité Gallec). Va amonestar als locals Yeremy, Parejo, I. Akhomach, i Capoue, així com als visitants Marvin i Kirian.

Incidències: partit entre el Villarreal CF i la UD Las Palmas, corresponent a la jornada 9 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 16.249 espectadors. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Sr. Guillermo Sanchis, el mossén del Villarreal CF.