Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal tampoc pot trencar la seua mala ratxa davant el líder Atlético (0-2) El Villarreal tampoc pot trencar la seua mala ratxa davant el líder Atlético (0-2)

- 28 Febrer, 2021 -

Un gol en pròpia porteria de Pedraza en la primera part, i un altre de Joao Félix en la reanudació del partit El Villarreal tampoc pot trencar la seua mala ratxa davant el líder Atlético (0-2)

Un polèmic gol en pròpia porteria de Pedraza en la primera part, i un altre de Joao Félix en la reanudació del partit

El Villarreal va caure davant l’Atlético de Madrid per 0-2 en un partit en el qual els grocs van meréixer millor sort davant el líder de LaLiga. Els gols del duel van ser obra de Pedraza, en pròpia porta, i de Joao Félix. També va tindre protagonisme el col·legiat, De Burgos Bengoetxea, amb una sèrie de decisions arbitrals controvertides.

Unai Emery va haver de retocar lleugerament l’onze titular davant la baixa d’última hora de Paco Alcácer. El davanter groc no va poder participar per unes inoportunes molèsties musculars d’última hora. Chukwueze va entrar en l’equip per a atacar per la dreta i Gerard Moreno es va situar com a referència a dalt.

El Submarí va començar entonat, trobant passes interiors que feien mal al conjunt rival. Malgrat això, va ser l’Atlético el que es va avançar en el marcador. Ho va fer amb polèmica. Lemar va penjar una pilota a l’àrea, Savic va rematar davant Pedraza, Asenjo va parar i el rebot li va donar al lateral groc abans d’entrar en la porteria. Va poder haver-hi fora de joc i fins i tot falta en el salt. El VAR ho va revisar i ni una cosa ni l’altra. Gol (0-1, m. 26).

El Villarreal va poder empatar poc després. Parejo va traure magistralment una falta lateral, Gerard va controlar en l’àrea i va acabar rematant amb el cap en posició forçada. Va parar Oblak i la pilota es va quedar en la línia de gol just abans de la defensa madrilenya traguera la pilota.

Fregant el temps de descans va arribar una nova jugada polèmica. Lemar va colpejar amb el colze a Capoue en el centre del camp i De Burgos Bengoetxea va assenyalar la falta, encara que inicialment aquesta no va ser acompanyada de cartolina. El VAR li va avisar per una possible roja. L’àrbitre el va deixar en groga.

El Villarreal va intensificar el seu domini en el segon acte, encara que de manera infructuosa. El setge groc no tenia premi i l’Atlético creava perill en comptades ocasions. Asenjo va haver d’emprar-se a fons davant un xut de Luis Suárez, però poc va poder fer més tard.

El 0-2 va arribar en el 68’. Joan Félix va caçar una pilota solta en la frontal de l’àrea després d’un rebuig de la defensa groga i va soltar un xut inapel·lable que va entrar creuat en la porteria d’Asenjo.

El Submarí va continuar intentant-lo fins al final. Sense descans. Bacca va disparar fora després d’una magnífica jugada de Gerard, Baena va enviar la pilota a la fusta en una ocasió i una altra volea seua no va ser per l’estratosfèrica parada de Oblak… En fi.

El pròxim partit del Villarreal serà contra el València en un apassionant derbi que es disputarà a Mestalla (divendres, 21.00 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Foyth, Albiol, Pau, Pedraza (Estupiñán, m. 59); Trigueros (Baena, m. 70), Capoue (Jaume Costa, m. 70), Parejo; Chukwueze, Gerard i Moi Gómez (Bacca, m. 59).

Atlético de Madrid: Oblak; Vrsaljko, Savic, Felipe, Hermoso; Llorente, Koke, Saúl, Lemar (Joao Félix, m. 46); Correa (Torreira, m. 82) i Luis Suárez (Kondogbia, m. 75).

Gols: 0-1. Min. 26: Pedraza, en pròpia porta. 0-2. Min. 68: Joao Félix.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (C. Basc). Groga als locals Jaume Costa (mentre estava en la banqueta) i Albiol; així com als visitants Felipe, Lemar i Saúl.

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica.