Dilluns, 13 de Maig, 2024  |
El Villarreal derrota l’Hospitalet en el primer partit de la pretemporada (1-0) El Villarreal derrota l’Hospitalet en el primer partit de la pretemporada (1-0)

- 17 Juliol, 2016 -

Pedraza va fer el gol de la victòria a tres minuts de la conclusió enfront de un rival de menor categoria El Villarreal derrota l’Hospitalet en el primer partit de la pretemporada (1-0)

El Villarreal va debutar amb victòria en la pretemporada enfront de l’Hospitalet (1-0) en un xoc on els grocs van portar la veu cantant i, solament al final, van poder fer-se amb un merescut triomf gràcies a una diana d’Alfonso Pedraza. Al final, victòria ajustada per a un Submarí que acaba de començar la seua preparació i que anirà prenent encara més velocitat conforme vagen passant les setmanes.

Van començar bé els grocs la seua marxa en aquesta pretemporada. Amb triangulacions ràpides, el Villarreal arribava amb facilitat a l’àrea frangi-i-roja. En el 20, després d’un centre de Mario, Soldado deixava de taló per a Mario González i el canterano va encertar a disparar, però la pilota es va marxar molt alta. Els visitants tractaven de sacsejar-se la pressió, però al Submarí li bastava recuperar per a marxar-se a dalt.

En el 36, Soldado es va marxar per la dreta i va connectar un bon tret des de l’extrem de l’àrea que es va marxar llepant el pal de Víctor. L’Hospitalet no apareixia en atac, però es defensava amb ungles i dents davant un Villarreal que anava encadenant ocasions. A la vora del descans, Leo Suárez va retallar a la vora del àrea i va connectar un gran tir que Víctor, molt concentrat, va desviar a córner.

La segona part va discórrer pels mateixos rumbs: un Villarreal amb el control del partit tractava d’obrir bretxa enfront d’un Hospitalet que, sense grans parenceries, repel·lia cada intent del Submarí. En el 53, Akram va controlar bé una pilota llarga i va servir per a Bakambu, el tret de la qual es va marxar desviat.

El Villarreal arribava amb cert alleujament i, en el 67, Alfonso va provar sort amb un potent tret des de fora de l’àrea que, malgrat agafar un preciós efecte, es va marxar pegat a l’esquadra. Cinc minuts després, de nou Alfonso, va retallar en l’àrea i va colpejar amb molta força, però Víctor va repel·lir de nou.

Els grocs dominaven, però faltava el gol. Un gol que va poder arribar a cinc minuts del final, quan el Villarreal va aprofitar una falta per a marcar per mitjà de Bakambu, però el col·legiat va anul·lar el tant per fora de joc del franc-congolès. En el 87, Alfonso caçava una pilota en l’àrea i enganxava un bon tret per a fer l’1-0 després que la pilota colpejara un defensa. El Submarí, per fi, trobava premi a la seua insistència.

Villarreal CF:

Onze inicial: Sergio Asenjo; Mario, N’Diaye, Bonera, Adrián Marín (Jokic, 23’); Leo Suárez, Jonathan dos Santos, Larrea, Samu Castillejo; Mario González i Soldado.

Onze segona parte: Barbosa; Rukavina, Pantic, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Cantalapiedra, Morlanes, Trigueros, Alfonso; Akram Afif i Bakambu.

CE l’Hospitalet:

Víctor; Ciria (Coppola, 85’), Javi Selvas, Savall (Castell, 68’), Jordi (Lucas, 80’); Imes (Lozano, 68’), Zamora (Jandro, 80’), Higón (Jiménez, 68’), Saúl (Vinicius, 80’); Mut (Pacheco, 56’) i Salinas (Tabala, 46’, Bueno, 73’).

Gols: 1-0, min. 87: Alfonso.

Àrbitre: Antonio Miguel Mateu Lahoz (Comité Valencià).

Incidències: Partit disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva davant 2.500 espectadors. El xoc va ser televisat en directe pel canal de Qatar Al-Kass. Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci per l’atemptat de Niça i la defunció del periodista Ricardo Llago.