Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Un desastrós Villarreal tanca la primera fase de la Conference amb una aclaparadora derrota (3-0) Un desastrós Villarreal tanca la primera fase de la Conference amb una aclaparadora derrota (3-0)

- 3 Novembre, 2022 -

Va caure en el seu últim compromís de la fase de grups de la Conference League davant el Lech Poznan Un desastrós Villarreal tanca la primera fase de la Conference amb una aclaparadora derrota (3-0)

El conjunto ‘groguet’ pateix la seua primera derrota en aquesta competició internacional davant el Lech Poznan

El Submarí visitava Polònia per a mesurar-se al Lech Poznan en l’última jornada de la fase de grups de la UEFA Conference League amb la tranquil·litat de ser el primer classificat del grup des de la jornada 4 de la competició. Quique Setién va apostar per canviar gran part de l’onze que va presentar diumenge passat en San Mamés —únicament van repetir titularitat Mandi, Coquelin i Morales—, però no va aconseguir emportar-se la victòria enfront del conjunt polonés (3-0), que supera la fase de grups com a segon classificat.

El conjunt groguet va apostar de nou pel control de l’esfèric com a arma per a superar a la defensa polonesa. Jackson, molt actiu durant els primers minuts del joc amb constants desmarcatges a l’esquena de la defensa en unes accions i baixant a rebre la pilota en unes altres, tenia la primer gran ocasió per al conjunt groguet en el minut 12. El senegalés superava a un defensor polonés amb un magnífic toc en l’aire per a posteriorment volear un esfèric que atrapava el meta local.

El bon tracte de pilota del Villarreal facilitava l’arribada del quadre de Setién a l’àrea rival que, en el minut 15, anava a disposar d’una altra gran oportunitat per a avançar-se. Mojica treia una passada arrere des de la línia de fons per a Morales, al qual se li quedava la pilota arrere, el que li impedia espentar la pilota a plaer.

En el minut 25 Jorge Cuenca, amb un gran desplaçament en llarg, assistia a Coquelin que, assistit per Yeremy Pino, treia un tret massa creuat que es perdia pel fons de la porteria defensada per Bednarek.

Malgrat la insistència grogueta, seria el Lech Poznan el que trencaria l’empat inicial tan sols dos minuts després de l’ocasió del migcampista groguet. Valde, a plaer, enviava la pilota al fons de la xarxa després que Mandi haguera tret en la línia prèviament la cabotada d’un davanter rival. Al descans, el Villarreal perdia per 1-0.

En l’inici de la segona part el conjunt entrenat per John van den Brom faria més gran la diferència en el marcador per mediació de Skoras, que anotava a plaer a pocs metres de la porteria després d’una jugada col·lectiva del quadre local.

En el minut 77 Skoras anava a anotar el tercer i definitiu gol del partit en un nou contraatac del conjunt polonés després d’una pèrdua del Submarí en un servei de banda en camp rival. Finalment, el Submarí perdia 3-0 en l’Estadi de Poznan.

El Villarreal CF, classificat com a primer classificat del grup C des de la quarta jornada, accedirà directament als huitens de final de la competició i el rival el coneixerà en el sorteig del pròxim 24 de febrer.

Villarreal CF: Reina; Dela (min. 76, Kiko F.), Mandi, J. Cuenca, J. Mojica (min. 67, Alberto M.); Morlanes (min. 76, Parejo), Coquelin (min. 76, Capoue), M. Trigueros, Yeremy; N. Jackson i A. J. Morales (min. 67, Danjuma).

Lech Poznan: Bednarek; Joel Pereira, L. Satka, Milic, P. Rebocho; R. Murawski, N. Kvekveskiri (min. 90, Salamon), F. Marchwinski (min. 73, Czerwinski); Velde (min. 73, Szymczak), Skoras i Ishak (min. 88, Dagerstal).

Gols: 1-0. Min 27: Valde. 2-0. Min. 51: Skoras. 3-0. Min. 78: Skoras.

Àrbitre: Nathan Verboomen (Bèlgica). Va amonestar al visitant M. Trigueros.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Lech Poznan corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la UEFA Conference League 2022/23 disputat en l’Estadi de Poznan (Polònia).