Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd davant el Barcelona amb tres dianes encaixades a la primera meitat El Villarreal perd davant el Barcelona amb tres dianes encaixades a la primera meitat

- 20 Octubre, 2022 -

L'equip d'Unai Emery va caure davant el Barcelona al Spotify Camp Nou (3-0). El conjunt groc no va aconseguir puntuar en el feu blaugrana El Villarreal perd davant el Barcelona amb tres dianes encaixades a la primera meitat

L’equip d’Unai Emery va caure davant el Barcelona al Spotify Camp Nou (3-0). El conjunt groc no va aconseguir puntuar en el feu blaugrana, on els locals es van emportar la victòria amb dos gols de Lewandowski i un altre d’Ansu Fati. El proper partit del Submarí groc será diumenge davant l’Almería a l’Estadi Ciutat de València (18.30 hores)

Tres dies després de l’important i superb triomf davant Osasuna en el Ciutat de València (2-0), el Villarreal es va desplaçar a Barcelona per a disputar la jornada 10 del campionat de lliga. Un partit de màxima exigència davant el conjunt culer, que arriba a més en un dia molt trist per al Villarreal CF després de la defunció del seu vicepresident, José Manuel Llaneza.

Per al xoc davant l’equip blaugrana, Emery va confeccionar un onze molt similar al de l’últim partit de lliga, amb només una excepció. La incorporació de Kiko Femenía, que ocupava el lateral dret, en detriment de Mandi.

En els primers minuts es va veure un Submarí atrevit, que no renunciava a la pilota i que amenaçava amb córrer a l’espai. Precisament així va arribar la primera oportunitat del partit per al conjunt d’Unai Emery. Danjuma va manar fora un tret lateral amb què va culminar una perillosa acció al contraatac. Poc després va arribar el primer contratemps per al Villarreal, que va haver de retirar per lesió a Alfonso Pedraza.

Complida la mitja hora de partit, i en tan sols cinc minuts, el Barça va marcar dos gols. Els dos portaven la signatura de Robert Lewandowski. El davanter polonés, amb un oportú moviment en l’àrea en la jugada del primer i amb un tret precís en el segon, va posar de cara el matx per al quadre culer.

Els gols van ser una gran maçada per al Villarreal, al qual li va costar tornar al partit. No en va, en el minut 40, Ansu Fati va marcar el tercer gol en una ràpida transició ofensiva del quadre culer, liderada per Ferran.

Amb 3-0 el partit va arribar al descans. Una llosa gran i pesada per al Submarí, que va tractar de tornar a entrar en el xoc retallant distàncies en l’electrònic. A l’obligat canvi de Mojica per Pedraza del primer temps, se li van sumar en la segona meitat els ingressos de Morales, M. Trigueros i Alberto Moreno, que li van donar una mica més de control al conjunt d’Unai Emery.

El Villarreal ho va intentar, però no va aconseguir moure el marcador. El Submarí es va anar de buit de la seua vista al Camp Nou. Els groguets s’enfrontaran a la UD Almería aquest diumenge, a les 18.30 hores, en el Ciutat de València.

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Ter Stegen; S. Roberto (Bellerín, m. 70), Koundé (Piqué, m. 78), Marcos A., Jordi Alba; F. De Jong (Sergio, m. 70), Gavi, Pedri; Ferran, Lewandowski (O. Dembelé, m. 75) i Ansu Fati (Raphinha, m. 75).

Villarreal CF: Rulli; Kiko F., R. Albiol (Mandi, m. 80), Pau, A. Pedraza (J. Mojica, m. 25); Yeremy, Morlanes (M. Trigueros, m. 57), Parejo, Álex B., N. Jackson (Alberto M., m. 57); i Danjuma (A. J. Morales, m. 46).

Gols: 1-0. Min. 31: Lewandowski. 2-0. Min. 35: Lewandowski. 3-0. Min. 40: Ansu Fati.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comité Madrileny). Va amonestar al visitant Pau Torres.

Incidències: Camp Nou davant 73.861 espectadors. Es va celebrar un sentit minut de silenci en memòria del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza.