Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal es va vore remuntat en el camp d’un Atlético de Madrid que va oferir la seua millor versió (3-1) El Villarreal es va vore remuntat en el camp d’un Atlético de Madrid que va oferir la seua millor versió (3-1)

- 23 Febrer, 2020 -

Va començar per davant en el marcador, gràcies a una diana de Paco Alcácer El Villarreal es va vore remuntat en el camp d’un Atlético de Madrid que va oferir la seua millor versió (3-1)

Els grocs es van avançar amb un gol d’Alcàsser, però poc pels *colchoneros els van anar menjant terreny al ‘Submarí’ i li van voltejar el resultat

El Villarreal va caure en la seua visita al Wanda Metropolitano (3-1). El conjunt groc no va poder puntuar davant l’Atlético de Madrid en una encontre en el qual va començar per davant en el marcador, gràcies a una diana de Paco Alcácer, però que, no obstant això, va acabar decantant-se a favor del conjunt blanc-i-vermell. Les dianes locals van ser obra de Correa, Koke i Joao Félix.

Per primera vegada en la història i després de 20 temporades en la màxima categoria, el Villarreal va saltar a la gespa amb onze futbolistes espanyols en un partit de Primera Divisió. Javi Calleja va introduir la següent formació: S. Asenjo; R. Peña, R. Albiol, Pau, Alberto M.; S. Cazorla, M. Trigueros, Iborra, Moi Gómez; Gerard i Paco Alcácer. Com a novetat, Pau Torres i Alberto Moreno van tornar a l’onze titular, després de superar les seues respectives lesions.

Molt de respecte per part de tots dos equips durant els primers compassos del partit. Des del xiulet inicial, el Villarreal es va fer amb l’esfèric, construint el joc amb molta paciència, a la recerca d’espais en el treballat entramat defensiu de l’Atlético de Madrid.

Acabat de complir el quart d’hora de xoc, Paco Alcácer va sorprendre el Wanda Metropolitano amb un fort tret creuat des de la frontal de l’àrea. El davanter valencià avançava en el marcador al Villarreal en aprofitar un rebuig de la saga ‘colchonera’.

Després del gol groc, el Submarí li va donar pausa i criteri a la circulació de pilota, executant possessions llargues i controlant el partit. Abans d’arribar al minut 30′, l’Atlético va fer un pas al capdavant i va gaudir de diverses ocasions per a igualar el xoc. No obstant això, un excels Sergio Asenjo va signar una meravellosa doble intervenció, frenant dos trets de Morata i Vitolo des de l’àrea xicoteta.

A cinc minuts del descans, l’Atlético va empatar el partit per mediació de Correa. El davanter argentí va rebre una pilota filtrada per Vrjsalko dins de l’àrea i no va perdonar davant Asenjo.

Gerard Moreno, en un llance del partit en el Metropolità. FOTO: LALIGA

En la segona meitat, l’Atlético de Madrid va avançar línies i, encoratjat pel seu públic, va anar en cerca del segon punt. En el minut 63, va pujar al marcador la segona diana local, per mediació de Koke, que arribant des de darrere, va rematar amb el cap una pilota centrada per Correa. Només un minut abans, Alberto Moreno havia estavellat un tret ras escorat en els punys de Oblak.

Deu minuts després del gol blanc-i-vermell, el conjunt ‘colchonero’ va signar el seu tercer tant. Joao Felix va enviar a la xarxa un tret des de la frontal de l’àrea. El conjunt de Calleja va buscar retallar distàncies en els últims minuts, però no va aconseguir moure el marcador i el partit es va saldar amb victòria per a l’Atlético de Madrid.

El Villarreal visitarà a l’Athletic  diumenge que ve, a les 14.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

-3 -ATLÉTICO DE MADRID: Oblak; Vrsaljko (Trippier, min. 58), Savic, Felipe, Lodi; Koke, Thomas, Saúl, Vitolo (João Félix, min. 58); Correa i Morata (M.Llorente, min. 83).

-1- VILLARREAL: Asenjo; Peña, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Trigueros, Iborra (Ontiveros, min. 75), Moi Gómez (Anguissa, min. 84), Cazorla; Gerard Moreno (Chukwueze, min. 64) i Alcácer.

GOLS: 0-1, min. 16: Alcácer. 1-1, min. 40: Correa. 2-1, min. 64: Koke. 3-1, min. 74: João Félix.

ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (C.Vasco). Amonestó amb groga a Saúl (min. 61) y João Félix (min. 90) por parte d’Atlético de Madrid; y a Peña (min. 25) del Villarreal.

CAMP: Wanda Metropolitano, 54.462 espectadors.